Mit mondjak a tesomnak?
Tanácsra lenne szükségem meg elég lelkiismeret furdalasom van muszály kiirnom magamból.
A tesomrol van szó,aki azzal hivott fel hogy nemsokara nyari szunet es hogy nincs aki vigyazzon a lànyàra es mivel en nem dolgozom ezert en fogok ra vigyazni egesz nyaron.Felig kerdezte ezt felig kijelentette.Mint ha ez annyira egyertelmu lenne.Nem tudom hogy gondolta amikor nekem is van 2 gyermekem e melett haszon allatok,eleg sok,van ket medveolo kutyank akitol mindig is felt tesom es feltette a lanyat is,persze megertem en is felnek,csak valahogy ezalltal nem is szeret hozzank jonni,vagy ha jonnek is a hazba vagyunk,holott az en gyerkoceim imadnak kint lenni.A ket kutyat meg nemfogom nem is tudom bezarni allandoan.Szoval pezzegette azt is hogy nekunk kene lemenni hozzajuk amig dolgozik de ezt is hogy?Egesz nyaron ott legyek itthon meg semmit ne csinaljak?!Ez nagyon irrealis kérés volt tole ugy gondolom.Szeretunk kirandulni,strandra jarni vagy csak csavarogni a gyerekekkel de akkor ezeket mind hadjam..remelem van aki megert...Persze akarmikor vigyaztam ra szivesen de ezt nagyon tulzasnak tartom es a ferjem se orult neki.Viszont itt jon a fekete leves.a kislany autista es eleg nehez vele ,nekem legalabbis.Pakol allandon nem koti le a jatek,nem beszel,figyelni se figyel,gaztuzhelyezik meg minden ilyen veszelye s dolog es emiatt ő 100 szazalékos odafigyelest igényel.Imadom tényleg de nekem ez baromi sok lenne a fent említett többi dologgal.Nem akarom megbatani tesom de mit mondhatnék neki hogy ne sérüljön be??!Vagy elmondom neki ezt amit leírtam..de ha így érzem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!