Szerintetek jogos volt a válasza a a sógornőmnek?
5 hónapos terhes vagyok és van egy 2, 5 éves lányunk, a férjem öccse Ausztriában dolgozik, péntek este jön, vasárnap indul vissza. Vártuk őket a mai nap folyamán, de nem csak mi hanem hogy ünnep alkalmából elmennek az anyósomékhoz is.
Ráírtam a sógornőmre hogy vártuk őket mi is és anyósék is gondolták hogy elmennek hozzájuk.
A válasza az volt hogy szia mi is vártunk titeket, ti is jöhettek volna és após sem ment el őket meglocsolni. Mondjuk előre sejtettük. Viszont nekünk, nekem annyi időnk sincs hogy a kislányunkat elvigyük a játszótérre, annyira kevés ez az idő, és már amúgy is mondtuk ti gyertek mostmár, mi elég sokat mentünk, de ti soha.
Na én ezen kiakadtam.
Lehet hogy tényleg mi következnénk de én terhes vagyok, és mikulás nap óta nem is jöttek.
Gondoltam arra hogy megharagudtak hogy mi akkor nem készültünk a kislányának egy kis mikulás csomaggal de amúgy fogalmam sincs.
Amióta meg kint van tényleg aligha jöttek decemberig is kB vagy 8 alkalommal.
Aláirom hogy mi már 1 éve biztos nem voltunk de nekünk itt a ház amit most újítunk fel már egy ideje és párom 3 napot megy 3 napot van itthon és az idő alatt kell dolgoznia itthon is mivel mindent ő csinál rakta.
Hívtátok őket? Nem
Mondták, hogy mennek? Nem
Mentek? Nem
Ennyi
Hívtátok őket? Nem
Mondták, hogy mennek? Nem
Mentek? Nem
Ennyi
de én terhes vagyok
Igen, és? Más is volt már terhes, nálad ez valami kiváltságos állapot?
Csak a párom öccse van kint, a felesége és a másfél éves lányuk itthon van.
Mi egy városban lakunk egyébként.
Na akkor vegyük sorra:
1. Ti már egy éve nem voltatok, az indok teljesen mindegy.
2. A te férjed többet van otthon sokkal, mint az ő férje, de azért ők ugráljanak mindig.
3. Van már egy gyereked, de annyi eszed nincs, hogy legalább jelképesen adj valamit mikulásra?!
4. Szerintem csak trollkodsz.
Kedves utolsó éppen amikor mikulás napra jöttek nem szóltak és nem tudtam készülni.
Egyebkent a hasznos válaszokat köszönöm.
Ui nem ugráltatjuk őket de mindegy is... A hálátlant pedig nem tudom értelmezni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!