Mégis miért fáj ennyire?
Figyelt kérdés
Egyszerüen képtelen vagyok elfogadni,hogy a hugom ennyire ellenem fordult.Mindenben támogattam, bármikor hivott segitettem, bármi problémája volt,mellette voltam.Olyan dologban mellette voltam,amely nem publikus,ezért hálával kellene tartoznia élete végéig.Visszakapta azt,amit eldobott magától.Mindig a panaszait hallgattam, a szemetes ládája voltam,de akkor is meghallgattam.Most meg jóformán egy sort sem ir mert megoldódott a helyzete.
Ami a legjobban fáj,akit csak tudott ellenem uszitotta hazugságokkal.Rám fogott olyat,amit én nem is mondtam.stb.stb.
2019. ápr. 10. 15:11
1/4 anonim válasza:
Megalázva, becsapva érzed magad, elvesztetted a bizalmad, ezért fáj ennyire.
A sztorit nem írtad le, de az érzéseid szempontjából mindegy.
2/4 anonim válasza:
Nem volt kiegyensúlyozott a kapcsolatotok. Te azt hitted, hogy egyenrangú felek vagytok, miközben ő sokkal kevesebbet érzett irányodban, viszont kihasznált. Te pedig túl sokat adtál, nem volt benned távolság tartás. Azért fáj most annyira, mert végre szembesültél a saját "hibáddal".
3/4 anonim válasza:
Tudom hogy könnyü mondani de ne foglalkozz vele,ha valóban igy van ahogy leirtad,akkor ez az ő hibája.Nem ér annyit hogy bánkódj.Tudom nagyon sablonszövegesre sikerült de ezt igy kell...ha bánkódsz csak tönkreteszed magad.
4/4 A kérdező kommentje:
Annyira fáj,hogy szükségem lesz 2-3 évre,hogy feldolgozzam.Igen az én hibám:(:(igazatok van.
2019. ápr. 10. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!