Ma amikor zuhanyoztam a húgom sajnos benyitott ràm és
meglàtott, hogy lehet ezt feldolgozni illetve hogy kell
kezelni ezt a helyzetet?
Figyelt kérdés
Sajnos nem zartam magamra az ajtot. Ö meg jött fülessel a fülében és nem hallotta bent vagyok benyitott aztan nezett nagyott. Meg en is. Meglatott full puceran. Annyira kellemetlen. Gyorsan kiment nem is beszeltunk errol azota. Ilyenkor hogy kell kezelni ezt a helyzetet? Szegyenlem hogy meglatott full meztelenul. Ok latott mar ilyet de akkor is. Am az se derult ki mit akart nalunk wc, zuhanyzo minden ott van egy helyen. De megalazo. 24F
Lehet, hogy a családotokban ez szokatlan esemény, de hidd el, hogy nincs ebben semmi feltűnő és megalázó. Csöppet se szégyelld magad és egyáltalán nem megalázó. Túlreagálod. Nyugodj meg. Ne is hozd elő a családban. Utóvégre testvérek vagytok.
F.
2019. márc. 15. 20:18
12/18 anonim válasza:
Ha ezt a kérdést a mentális betegségek közé írod, nem lepődök meg rajt. De normális emberek között, mi ebben a meglepő?
2019. márc. 15. 20:55
13/18 anonim válasza:
Hogy kell kezelni? Mintha a konyhába nyitott volna be amikor éppen a kenyeret vajaztad... kb ennyire nagy ügy
2019. márc. 15. 21:47
14/18 anonim válasza:
Ne legyél már annyira kiborulva. Hidd el, ő még jobban meg van illetődve.
Amúgy most legalább tudja a hugica, milyen helyes, jótestű bátyja van. Vagy talán nem így van? Mert ha onnan fúj a szél, hogy nem vagy kibékülve magaddal, akkor menjél, gyúrjál, vagy tudom is én...
2019. márc. 15. 22:11
15/18 anonim válasza:
Ez minden családban megtörténik, ahol a testvérek esetében keverednek a nemek, de nagyon ritka, hogy ez bárhol is lelki törést okozzon. 20 és 24 évesen ez így különösen bizar, főleg az a rész, hogy ez számodra megalázó. Nyugodtan beszélgess erről a húgoddal, és röhögjetek rajta egyet. Ha nem megy, viccen kívül szakember bevonását javaslom, mert tényleg nem egészséges, hogy egy ilyen élmény bárkit traumatizáljon.
2019. márc. 15. 22:14
16/18 anonim válasza:
Nálunk a két gyerekre gyakran azért kell rászólni nyáron a tikkasztó melegben, hogy vegyenek fel már valamit magukra a lakásban.
Ha hirtelen beállít valaki, akkor nekem kellemetlen, hogy beengedhetem-e.
Pedig egyik sem kicsi és ellenkező neműek.
Erre mondják ahány ház annyi szokás.
2019. márc. 15. 22:32
17/18 anonim válasza:
A brit tudósok bebizonyították, hogy ebben az esetben a férfinek leesik a farka. Hacsak nem megy ki az utcára meztelenül és fut 1848 métert azt kiabálva, hogy meglátott a hugom pucéran.
Kábé ennyira nagy baj.
2019. márc. 16. 06:04
18/18 anonim válasza:
Szerintem, azt jóval nehezebb feldolgozni, ha elválnak valakinek a szülei, autóbalesetben meghal egy rokon, fiatal pár gyereket akar, és kiderül, hogy mendő a csaj , rákos lesz valaki és tudja nincs sok ideje hátra, stb... Gondolj csak bele melyiket nehezebb feldolgozni a pucérkodást vagy a nyelvtani hibákat? 😀
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!