Testvérek között? Többi lent
Figyelt kérdés
Testvéremnek első kapcsolata. Szeretnék vele beszélni kicsit,a védekezésről. Mennyire nyiltan beszéltek a szexuális dolgokról egymás között?2019. jan. 2. 13:29
1/7 anonim válasza:
Mi teljesen nyíltan. De ha eddig nem voltatok közeli kapcsolatban és nem beszéltetek meg egymással mindenfélét, akkor nem hiszem, hogy vágyik arra, hogy ezt most veled beszélje meg.
2/7 anonim válasza:
Ez nem a testvér, hanem a szülők dolga lenne, főleg, ha a testvéred még fiatal.
3/7 anonim válasza:
A szüleitek dolga lenne. De ha közvetlen, tabumentes volt eddig is a kapcsolatotok, akkor beszélhetsz vele. Ha amúgy sokat nem kommunikaltok a kötelezőeken kívül, csak azért hogy megmutasd te vagy az idősebb és jobban tudsz mindent, nem kell belefolyni.
4/7 anonim válasza:
Nem az a kérdés, hogy mi mennyire nyíltan beszélünk a szexuális dolgokról egymás között, hanem az, hogy ti mennyire. Ha egyáltalán felmerül a kérdés, hogy beszélj-e vele, ahelyett, hogy egyszerűen beszélnél vele, akkor inkább hagyd. Ha elég nagy már ahhoz, hogy szexuális életet éljen, akkor elég nagy ahhoz is, hogy utánanézzen a védekezésnek.
5/7 anonim válasza:
Szép dolog tőled, hogy fel szeretnéd világosítani, ha szüleid nem tették meg. Ebben az esetben nagyon nyíltan, köntörfalazás nélkül kell beszélni erről a témáról.
És hogy a kérdésedre választ adjak:
Sosem beszélek 2 évvel kisebb húgommal errôl a témáról. Szokott belekezdeni, ha valamilyen dolgot neg akar osztani velem,a lényeget meghallgatom aztán félbe is szakítom, hogy oké értem. Rövid választ is kap tőlem és ennyiben ki szoktam meríteni a témát. Tehát összegezve, csak akkor beszélünk róla, ha nincs kivel megosztani a kétségeket, de röviden le is zárjuk azokat.
6/7 anonim válasza:
Én húgom mégcsak 10 éves, de ha kérdése van, én válaszolok rá.
F
7/7 anonim válasza:
az én nővérem és báttyám 6 évvel idősebbek nálam és mindig elmondják a véleményüüket de az nem azt jelenti hogy mindig megfogadom (báttyám egyik kapcsolatom se kedvelte és ezen rengeteg vitánk is volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!