Miért érzi úgy, hogy neki ezt lehet?
Mondjuk nem kéne irigykedni, hogy neki van kapcsolata, jó munkája stb. többre vitte mint te!
A másik pedig, hogy neki is lehetne annyi önérzete, hogy amikor haza megy nem b...aszik pár napig, nem cuppog a szülői házban...hisz nem ezért ment oda.
Mindkettőtök hibás, egyikőtök sem jobb a másiknál, ennyi.
Csodálom, hogy még nem írta senki, hogy miért nem költözöl el, ha már valószínűleg 23-24 is elmúltál. Akármit kérdezek, engem mindig megtalálnak ezzel.
Amúgy lehet, hogy a tesódék túlságosan is szerelmesek, de te is lehetnél kicsit elfogadóbb. Dehát meddig lesznek még nálatok?
28 évesen a hugod pasirája vagy irigy,ergo neked nincs-...Hugi boldog,külföldön dolgozik,igen van is miért irigykedned..
40N
Hat a tv elott a tesom vagy akarki mellett ulve csokolozast en is taplosagnak ereznem. Ezert szolj nyugodtan hogy bocsi ha nem a filmet nezitek menjetek szobara...
Viszont az ejszakai szex egy kulon szobaban az ne zavarjon mar. Ha vekonyak a falak az nem az o hibajuk. Mondjuk ha orditva szexelnek akkor azert szoljatsz masnap reggel, hohy basszus hallottam amikor elmentetek...meg elotte is mindent. Es tedd hozza nem tudtal aludni toluk es kicsit csinaljak mar halkabban addig a par napig amig itthon vannak vendegsegben.
Max le se izelnek.
Ha viszont egy szobaban alszotok es ugy csinaljak na akkr rajuk tennem az agyat is...:-)
A 61% egy elmebeteg, ne foglalkozz vele. Komolyan mennyire kell tuskónak lenni, hogy valaki erre irigységet kiáltson? :D
Engem is zavarna a cuppogás, és a többi, ez illetlenségnek tartom, pedig van párkapcsolatom.
Sajnos valószínű húgodat nem nevelték már meg annyira, több mindent elnéznek neki, ezért nem fog törődni, ha megkéred szépen. Füldugó, kihagyni a közös tévézéseket. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!