A testvérem tesz a fejemre. Szerintetek mit tegyek? Normális dolog ez így?
A férjemmel 8 hónapja mentünk szét, ő csalt meg és elhagyott minket.
A testvéremhez járt dolgozni még egy pár napig..Az öcsém a szakításunk után egy hónappal jött el hozzám meglátogatni, utána nem jött többet. Meg sem kérdezi, hogy vagyok az óta. Viszont a volt férjemml mindig én voltam a téma. Rosszul esik, hogy én nem érdeklem, de az exxel tárgyal és mindent megbeszél t vele, ami a mi dolgunk lett volna. Még látogatóba is elment hozzá, meg telefonon is beszélnek.
Talán jogosan úgy érzem, hogy az öcsém magasról tesz a fejemre, pedig jóban voltunk. Nem értem ilyen hogy lehet. Nagyon rosszul esik.
A "kölköt" láthatja, és látogatja is az apja. Nincs tiltás, ez az ő rögeszméje, hogy tilthatom. Ezen parázik, pedig erről szó sincs. Nem tudom mit tett, ami miatt ennyire cidrizik.
#12 Mert nem lehet.
Karácsonykor próbáltam, kiröhögött.
Milyen volt a gyermekkorotok? A szülők egyformán szerettek benneteket - úgy éreztétek?
Vagy inkább ennek az ellenkezőjét tapasztaltátok meg?
#14 Az öcsém 14 évvel fiatalabb tőlem, nem egy az anyánk, apám nevelt.
Én hamar elkerültem otthonról, 18 évesen.
De soha nem volt rossz kapcsolatunk, még ha távol is voltunk egymástól.
3 éves koráig szinte én voltam vele. Az anyja nem érz rá...
A saját fülem hallatára hívta fel az exet, és kérdezte meg tőle hogy van.
Ex ott állt mellettem.
Ja, és hogy puskaporos e a levegő közöttünk.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!