Ez természetes vagy én vagyok túl érzékeny?
Persze, hogy az USA-ban nagy autókkal járnak, egyrészt ott olyan szinten dagadt emberek vannak, ami Európában csodaszámba megy, másrészt a közlekedési morál a magyarhoz képest is nulla.
Meg 5-6 sávos utaknál, ahol 18 kerekű kamionok is nyomják neki meg jobbról is lehet előzni nyilván nem biztonságos kisautóval.
Mi baja van a lángossal? A szigeten is a külföldiek előszeretettel fogyasztották. Kenyértészta olajban kisütve, a fánk pedig kalácstészta olajban kisütve, amit persze az amerikaiak két pofára zabálnak és emiatt illetve nem csak emiatt az elhízottak aránya USA-ban magasabb, mint Magyarországon. Azt még nem is említettem, hogy Amerika az egyik legnagyobb ökológiai lábnyommal rendelkező ország, Donald Trumpnak köszönhetően pedig egyre nagyobb is lesz. Sokan panaszkodnak, hogy a mi országunkban mennyi a bigott vallásos ember, de miről beszélünk? Amerikában sokkal vallásosabbak emberek, olyannyira, hogy a Bibliát is szószerint értelmezik (ami nagy hiba). Nem egy olyan botrány volt Amerikában, hogy valaki gondolt egyet és tömegmészárlásba kezdett, ami persze megakadályozható lehetett volna, ha fegyvertartást lekorlátozzák.
Ennek ellenére Amerika jó hely, ráadásul szinte minden téren egy szabad ország, egyedül komcsinak lenni tilos, bár ez a felfogás nekem nagyon is szimpatikus.
A bátyáddal az a legnagyobb probléma, hogy elképesztően hiú és ostoba. Az élet értelmét illetve a boldogság kulcsát a jólétben látja olyannyira, hogy el is felejtette már, hogy honnan jött. De ami azt illeti, őt már bünteti az élet, mert máshogyan már nem tudja elképzelni az életét. Sőt olyannyira nem tud jó dolgában mit csinálni, hogy ha teheti inkább másokat fikáz, ahelyett, hogy élvezné az életét. Igen, az élvezetekre is rá lehet unni és inkább sajnálatos, hogy csúfolnia kell másokat, hogy a vércukorszintje és a pulzusa helyreálljon.
Ha megimt kezdi a szokásos dumáit, akkor szarkasztikusan érts vele egyet, és fűzd hozzá: "De neked mit számít, hiszen te halálian jól kiszórakozod magad?" - lehet, hogy nem veszi a lapot elsőre, de talán belátja egy idővel, hogy fölöslegesen töpreng mások életvitelével kapcsolatban, ahelyett, hogy inkább saját magára lenne gondja.
Figyu én itt élek, de tényleg rettenetes ez az ország.
A többség (írom a többség, tehát nem mindenki) buta, tájékozatlan, primitív. Elég csak elmenni egy boltba, a forgalomba stb.
Az életszinvonal, a fizetések a béka feneke alatt, az árak, rezsi nyugati szinten.
Elhetetlen, nyomott hangulatú ország.
Szerencsés aki ezt nem látja, érzi át.
16-os.
Ne mondjad már hogy Németország jobb lenne!
Utolsó vagyok!
Mi az hogy rettenetes ez az ország?!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!