Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Most akkor én hibáztam? (Nővér)

Most akkor én hibáztam? (Nővér)

Figyelt kérdés
Nővérem az egyik legjobb barátnőmnek számított,azonban három hónapja nem beszélünk már csak,mint 2 ismerős.Mert megbántott engem azzal,hogy eldobott pár olyan dolognak cserébe,ami az ő érdekeit szolgálta.És volt nála egy nagyobb összegű pénzem,amit már három hete jeleztem neki,hogy egy már régóta tervezett kiruccanásra kell nekem október végéig.Az a pénz még csak nem is kölcsönben volt,hanem az ő számlájára utalták át és megkérte,hogy eltehesse,mert mínuszban van.Én meg megígértettem vele,hogy erre az időpontra meg lesz.Ma írt,hogy nem tudja odaadni,mert szüksége van rá,hogy kifizesse az albérlet.Én meg elmagyaráztam neki,hogy rengeteg más programot lemondtam emiatt és persze a barátnőm sem örülne neki,ha utolsó pillanatban lemondanám.Teljesen kiakadt.Elhordtott mindenféle önző dögnek és azt mondta, hogy soha többé nem akar látni.Hozzá tenném,hogy ő felnőtt nő én pedig 15 éves gimnazista vagyok.Akkor most mit csináljak?Valóban önző vagyok?

2018. okt. 25. 14:02
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Nem vagy önző, csak naiv vagy.

Nem kelett volna hagynod, hogy elrakja, ha mégis szerződést kellett volna íratni, mivel ha magától nem adja vissza akkor nem lehet tőle elvenni sem bírósági úton, mivel semmi bizonyíték nincs erre a "kölcsönre".

2018. okt. 25. 14:16
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem te hibáztál, csak nővérednek te voltal a könnyű préda akitől szerezhetett pénzt, es gondolta ugyse lesz belole baja ha nem (vagy meg nem) adja vissza. Te pedig felvilágosítottad es most kimutatta a foga fehérjét. Egyaltalan nem is ertem hogy ki az a felnott aki egy 15 évestől kér kölcsön.
2018. okt. 25. 14:25
 3/6 anonim ***** válasza:
74%
Ami teljesen érthetetlen, a TE pénzedet miért a NÖVÉRED számlájára utalja akárki is?????
2018. okt. 25. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
Mondjuk mert neki nincs 15 évesen folyószámlája, utolsó????
2018. okt. 25. 14:45
 5/6 anonim ***** válasza:
54%

Hát akkor csináltatni kell, nekem is volt már 15 évesen. Ez a sztori bizony ott lett elrontva, hogy rossz helyre ment a pénz. Ilyenkor az szokott lenni, hogy a számlatulajdonos lelép vele, most is ez történt.

Beszélj a szüleiddel, hátha tudnak segíteni, mert egyedül neked ez már soknak tűnik.

2018. okt. 25. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:
84%
Naiv vagy.. 15 évesen te fizeted a nővéred albérletét,ha nem te akkor fizeti más neki nyugi.. Az ilyen pumpol másokat is.. Ez sose volt a barátnőd,de a tesód se,csak érdeből közeledik plussz pénzért. A diákmelodért kapott pénzt ne ő költse majd el vigyázz..
2018. okt. 25. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!