Úgyhiszem, a testvérem meleg, hogy kérdezzek rá? (18+)
Kerdezo, nagyon egy gusztustalan fereg vagy, hogy kutakodsz egy laptopban, ami nem a tied, es meg csak nem is kozos.
Semmi kozod a dolgaihoz. Ha en lennek a tesod, kb csak addig rugdosnalak, amig mozogsz. Ha meleg lennek, ha nem, nincs jogod turkalni abban, ami nem a tied!!!!!
Az ember nem kutakodik mások előzményeiben, viszont a melegséggel nincs baj.
Nem kell segíteni rajta, úgysem tudsz, ha meleg, akkor meleg is marad.
Ha érdekel, kérdezd meg tőle, az-e, de igazából ez az ő dolga, én nem foglalkoznék vele, nem a szexuális orientáció teszi az embert, de nem csoda, hogy egyeseknek elég sokáig tart, míg akár a családjuknak elmondják az ilyesmit. Nem erőltetném semmiképp s nem is pörögnék mások szexuális dolgain.
Biztos akartál lenni benne, a csudába már. Nem kell biztosnak lenned benne, nem a házastársad, nincs a szexualitásához sok közöd.
Én abban a helyzetben voltam mint most a testvéred, csak nekem az unokatestvérem volt ilyen "segítőkész".
Ő is belenézett a laptopomba és ő is megtalálta az előzményeket. Ő meg elmondta a szüleimnek, akik nagy balhét csaptak és idézem: "nekünk nem kell bu*i gyerek" és kiba*ztak, és jelenleg a barátommal élek...ha akkor a drága aranyos uncsim ku*sol akkor valszeg ma is béke lenne, ellenben mivel ilyen nagy segítőszándék volt benne az egész kapcsolatomat tönkre tette a szülőkkel...és vele se tartom a kapcsolatot ha érdekel.
Ha szereted és jót akarsz neki, CSAK NEKI mondod el, hogy tudsz róla, és nem mondod el senkinek, köztetek marad. Tudasd vele, hogy bízhat benned, és te meg kedves kérdező HALGASS addig amig ő nem mondja el. Nem tudhatod, hogy a család egésze hogy fog reagálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!