Hogy segítsek a húgomon? (pasi-ügy)
A tesóm 19 éves és már 2 év van barátja. Az elmúlt félévben észrevettem rajta, hogy szörnyen néz ki (legalább 5 kiló van rajta, nem sminkel, állandóan pattanásos) és állandóan ideges. Ez egyrészt betudható az érettséginek, de inkább a barátja készíti ki. A hétből minimum négy napot a barátjánál van, szinte lehetetlenség a tesómmal kettesben lenni, mert a barátja mindig ott van a nyakában (nemcsak nekem, anyáéknak sem, sőt, semmilyen barátnőjével sem mozdult ki). Ha netalántán mégiscsak hazajönne segíteni (nagyritkán, egyedül, úgy, hogy elvileg itthon lakik), csak a Viber meg a Messenger hangját hallom. Ilyenkor mindig sóhajtozik vagy forgatja a szemét és megy a telefonjához. Az érettségi időszakban mindig éjjel és hajnalban tanult, ami miatt alvászavarai lettek, felébred éjjel és elmondása szerint szúr a mellkasa.
Nem avatkoznék bele, nem vagyok egy féltékeny csa, aki irigy, mert neki nincs kapcsolata, de látom rajta, hogy nem boldog.
Segíts a húgodnak, ahogy csak tudsz
Ennek a kapcsolatnak előbb vagy utóbb vége lesz, én a helyedben nem várnám meg, hogy a húgom a második gyereke után szedje össze magát és hagyja ott a csávót
Nehéz vele kettesben beszélni, de mondd meg neki, hogy baj van, beszélnetek kell négyszemközt
Ne hagyd, hogy egy szar kapcsolatban szenvedjen, csak mert nincs energiája továbblépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!