Mit mit csinálnánátok, ha megtudnátok, hogy a húgotok 13 évesen a barátnőivel nem a Duna partra mentek ki, mint ahogy mondták a szüleidnek, hanem a Pride-ra mentek ki a felvonulók közé és erről a húgod barátnőének az Instagramjáról értesülnél?
Mert nálunk pont ez történt...
16/F
“Jó pár tényleg normális meleg ismerősöm van, messze elkerülik az ilyen rendezvényeket.”
Kit érdekel, hogy az állítólag “normális” meleg ismerőseid mit csinálnak?
Szerintem meg velük van a baj.
“Azon miért lendül mindenki túl, hogy hazudott a szüleinek?”
Mert ennyi idős korban ez jellemző, másrészt teljesen súlytalan a dolog, hogy a pridera ment, a kfc-be is mehetett volna.
Mint tudjuk a baj ott is megtalálja az embert ha arról van szó :D.
Mindenkinek lehet véleménye, és melegként sem kell szeretni, sem pedig elmenni. De az a minimum, hogy aki meleg legalább ne köpködje ezt a rendezvényt, mert lehet hogy éppen ezért élhet most egy szabadabb világban és nem a böriben. (ezen nincs mit vitatkoznunk)
Ha valakinek melegként ellenvéleménye van, az közölje inkább a szervezők felé, de nem kell a homofóbok vitorláját fújni, mert az igencsak nyomorult dolog.
“Ha mindent elfogadsz gondolkodás nélkül, az azt jelenti, hogy nincs erkölcsi értékrended.”
Az természetesen fel sem merült, hogy alaposan végigjártam a kérdést mielőtt kialakítottam a véleményem.
Sokszor, sőt ezerszer hallott klisé, hogy normális melegek nem szeretik, meg “én sem szeretem melegként”.
De tudod mit nem halottam még soha a büdös életben?
“Voltam már a pride-on, és tényleg igaz, gyalázatos az egész, meg az a rengeteg vonaglás...”
Soha senkit nem hallotam aki volt már ott résztvevőként, és ettől elment a kedve.
Érdekes módon mindig csak azok utálják akik a közelében nem voltak még soha. Ezek ugye a “normális” melegek, akik gondosan mérlegelve alakították ki a véleményüket, nem pedig a tömeggel tartva ugranak fel a hype-ra.
“Érdekes, én sem 13 sem 16, sem 10 évesen nem éreztem szükségét hogy hazudozzak...”
Egészen biztos, hogy úgy vészelted át te is meg sokan mások a gyerek és kamasz koruk, hogy soha semmiért nem hazudtak.
Ez nagyon va-ló-szí-nű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!