Bántana ha a fiatalabb testvéretek már most sikeresebb lenne?
persze, 16 évesen le lehet érettségizni, mert benyalja a dolgokat, de a gondolkodása még nem elég érett, hogy meg is értse a dolgokat. Pl. történelemről egészen másképp gondolkodtam 16, 18 és 22 évesen is.
amúgy meg nem érdekelne, én legalább szórakozok, bulizok, neki meg barátai se lesznek, ki akar 18-20 évesen egy 16 évessel lógni egyetemen.
lehet tudásban sikeresebb lesz, de életben nem.
élő példa Szász Marci... ott is hagyta egyetemet
Tényleg a viszonytól függ.
Én örülnék neki, ha tesóm végre nem otthon nyalatná a seggét, és sikeres lenne valamiben, így önálló tudna lenni. Hogy ne arra kelljen hazautaznom, hogy cigit meg pénzt kunyerálna.
Viszont sajnos én megtapasztaltam, milyen az, amikor "sikeres". Azaz szereztek neki munkát és miközben semmit nem adott anyámnak, elvárta, hogy az rengeteg pénzt költsön rá így is, pedig 3x többet keresett, mint én. Ráadásként akkor nagyon elszaladt vele a ló, mivel nem kellett tőlem kunyizni többször kibukott valójában miket gondol rólam. :) "Nyomorék, szerencsétlen." Magas lóról osztotta az észt.
Persze azóta ismét a tönk szélén van és most már nem mer ilyeneket mondani. Tehát én megismertem, milyen az, amikor részlegesen sikeres...gusztustalan ember lett belőle.
Sok mindenben tehetséges, de nem tudja helyén kezelni a dolgokat.
De mondom én anyám érdekében örülnék neki, ha elhúzna pl külföldre és annyira sikeres lenne, hogy nem hallanánk róla, csak néha. Tudom gonoszan hangzik.
De ez csak az én példám, ha nem sikerül az egyetem, jövőre próbálkozz ismét, ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!