Öcsémet már több lakalommal láttam hogy titokban női ruhákat vesz fel. Meg betétet vett el tőlem. Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
2018. máj. 10. 10:33
42/46 A kérdező kommentje:
Öcsém 14 én 16. Akkor nem szólok senkinek. :
2018. máj. 10. 15:26
43/46 anonim válasza:
Szia, szerintem csak érdekli, hogy mit hogyan csinálnak a lányok. Mennyit beszéltek a szüleid vele a lányokról. Szerintem csak többet szeretne tudni a másik félről. Érdeklődik, keresi a helyét ez még nem jelent semmit. :)
44/46 anonim válasza:
Utolsó, egy 14 éves gyerek már nem így érdeklődik a lányok iránt. Valószínűleg kérdező öcsi helyett majd nemsokára egy húgod lesz.
45/46 anonim válasza:
vegyél öcsidnek aljándékba egy doboz betétet XD
46/46 anonim válasza:
26# ez teljesen így van, én is ezt mondom már mióta, mégsem hisz nekem senki. Szerintem az análszex, vagy amikor valaki felcsatolhatóssal akarja magát megküldetni a barátnőjével az sokkal közelebb áll a melegekhez, mint az, aki felvesz valami női cuccot, ugyanis a melegek nem vesznek fel ilyesmit, mert ők azért melegek mert férfias férdit akarnak férfi létükre, nem pedig nőnek öltözöttet. Ellenben az anál szex, hááát.... az azért már húzósabb, elvégre egy női és egy férfi shegglyuk közt nem sok különbség van. Pl egy sötét szobában, ahol nem látni semmit, oda vezetnek egy srácot egy fenékhez, h dugja meg, nem tudna különbséget tenni, lehet az nő is vagy férfi is ugyanúgy. Mégis ez milyen macsós dolog már manapság... ki érti ezt?!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!