Öcsémet már több lakalommal láttam hogy titokban női ruhákat vesz fel. Meg betétet vett el tőlem. Miért csinálja ezt?
"Jelentettem, egyértelműen kamu. Mondjuk az is jellemző, hogy az itteni ffiak szerint ütni verni kell az ilyen beállítottságú embert, de azért ők seggbe teszik a barátnőjüket."
Juj ez vulgáris volt, de 100 % igazság..
35N
Ez egy betegség, de az sem feltétlen biztos, mert lehet csak baromi kíváncsi és ha ilyen 10-15 év körüli vagy még kisebb akkor valamilyen szinten csak érdeklődik inkább. Ha betegség akkor transzvesztita. Ennek ellenére simán lehet hetero és a lányok iránt érdeklődik,tehát nem kell a legrosszabbra gondolni akkor sem.
A bátyám is ezt csinálja titokban otthon hogy női ruhákat visel, nagyon régen a nővérünk ruháit nyúlta le és abban volt. Ő lebukott az egész család előtt akkor én még kb 10 éves lehettem. Azóta már mindannyian felnőttünk, én is hamarosan kirepülök a családi fészekből, bátyám 3 éve nősült meg és nem rég derült ki hogy a felesége babát vár. A felesége is tud erről hogy a tesóm női ruhákat visel, őt ez nem zavarja ameddig otthon maguk közt csinálja, csak annyit kért hogy ezt ne tegye nyilvánosság előtt amit nem is tesz.
Trasznemű érzüzeletei vannak.
Kezelném nőnek
F
Hazudsz, ugyanis ha titokban veszi fel őket, akkor Te nem láthattad, főleg nem több alkalommal.
Egyszerűen csak hazudsz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!