Mit tegyek, ha sokkal másabb vagyok mint a tesóim?
Szóval... a bátyám (29) és a nővérem (24) féltestvéreim. Ők sokkal másabbak, mint én. Sokkal hangosabbak, ingerlékenyebbek, szókimondóbbak, egyszóval sokkal "menőbbek" mint én. Ők ketten nagyon jól kijönnek, meg a családban is csak az ő hangukat lehet hallani, én csak csendben ülök.
A kocsiban is állandóan csak roma zenék szólnak, még akkor is amikor tudják, hogy én nem szeretem a roma zenét. Meg tudják, hogy a cigaretta füstöt se bírom, erre rágyújtanak a kocsiban.
Meg ők mindig csak cigánybálba mennek, ahol én nem érzem anyira jól magam... anyám pedig még engem csesz le, hogy mért vagyok ilyen...
Én azt látom, hogy (mint a legtöbb románál) földhöz ragadt gondolkodásuk van.. pl. A rádióban hallható zenékre azt mondják, hogy: úr isten! Mi ez a szar? Mi ez a paraszt zene?
A kollégiumban pedig sokkal másabb vagyok. Ott ki tudom magamat fejezni. Mostanában utálok otthon lenni. Mit tegyek? Vagy talán én bennem van a hiba?
Semmit nem kell tenned, más a mentalitásod, a személyiséged. Tisztellek amiért tanulsz, remélem sokra viszed. Tanulj szorgalmasan, és kinyílik előtted a világ.
29/F
Köszönöm! :)
Csak tudod, néha mikor a suliban egy héten kb. 4 dogát írok és készülök rájuk, annyira, hogy az egész délutánom elmegy, és mikor eljön a 7vége, akkor az ember arra számít, hogy pihenhet, normálisan beszélgethet a szüleivel stb, na ennek pont az ellenkezője valósul meg nálam... és ebből elegem van
Én pont emiatt költöztem el onnan... Anyám iszik, nevelőapám iszik, bátyám drogozik. Allandóan veszekedtek, kiabàltak, verekedtek. Kilógtam ebből... Én nem bukdácsoltam a suliban, tanultam. Anyámat mindig kirúgják, én szeretnék egy helyen dolgozni sokáig. ...
Egyik nap csomagoltam, a kártyámat eldobtam. Jelenleg 3 órányi buszút van köztünk.
Részvétem az ilyen puttó családért!
Nincs Benned semmi hiba, csak prosztó családba születtél,illetve kerültél, ahol normálisnak luxus. Legalábbis ha ennyire nem veszik figyelembe a te dolgaidat, arra nyugodtan lehet ezt mondani.
Amiket tehetsz:
- amint 18 éves vagy, fogod a sátorfádat és mész amerre látsz.
-a középsuliban tepersz a jó jegyekért
-a koliból olyan ritkán járj haza, amennyire csak lehet. ha anyagiak terén bekeményítenek, tudsz diákmunkázni, pláne most nyáron.
-felvételizel egy jó szakra, ami után simán elhelyezkedsz
-piacképes képzettséggel mész külföldre, hogy minél messzebb legyél ettől a bagázstól.
Anyudról is meg van a véleményem, hogy így erőlteti ezt a gettó bandát, de ahogy látom, így is szereted őt, szóval jobb, ha nem írom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!