Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ma elköltözött a bátyám, ami...

Ma elköltözött a bátyám, ami részben az én hibám is. Egymás agyára mentünk, nem jöttünk ki jól, egyszóval nem tudtunk együtt élni. De most mégis hiányzik és furcsa nélküle. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Közös megegyezés alapján döntöttünk úgy, hogy vagy ő megy vagy én. Születésünktől kezdve éltünk együtt, folyamatosan, így most nehéz... Megszokom majd idővel?
2018. márc. 4. 14:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
58%
Semmi gond nincs azzal, ha valaki a szüleivel lakik.. Ha olyanok a szülők akkor nincs is baj. De itt minden második kérdés arról szól h milyen szar otthon lakni felnőttként, nulla magánélet stb,könyöröghet a huszon éves az ottalvásért is egy több éves kapcsolatban... :D
2018. márc. 4. 16:01
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó előtti válaszolónak! :) Igen, én is ebben bízom.
2018. márc. 4. 16:24
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Azzal nincs semmi gond, ha két testvér együtt él a szüleivel, de az is érthető, ha egy idő után ez kezd zavaró lenni és önálló életet akarnak. A bátyád lepett ezügyben, teljesen normális dolog. Ahogy az is, hogy a hosszú együtt élés után hiányzik. Meg fogod szokni, a testvérek élete, többnyire "el szokott válni" egymástól.
2018. márc. 4. 16:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2018. márc. 4. 18:06
 15/15 HaEv ***** válasza:

Kedves #8-as Hozzászóló!

"Azért kíváncsi volnék azokra a kommentelőkre, akik jönnek a "ennyi idősen te még anyáddal laksz?" dumával, hogy kivel élnek, vagy hogyan élnek. :D "

17 éves korom óta nem a szüleimmel élek, hanem albérletben. Kifizettük húgommal mindkét szülőnk nem kis tartozásait az elmúlt 25 évben.

És hogy rosszat is írjak azért magamról: irigyellek. Nekem is könnyebb lenne ma, ha anyám nem lett volna olyan, amilyen és apámba is több felelősség szorult volna... Szívesen éltem volna én is olyan családban, ahol a szülők támogatnak azzal, hogy legalább egy érettségim legyen vagy csak egyszerűen ne kerüljek az éhezés és a lelki megrázkódtatások miatt olyan állapotba, mint a húgom többször is, amikor "haza"mentem meglátogatni.

Nem mindenki olyan szerencsés, mint Te, kedves #8-as Hozzászóló! Ezt sose felejtsd el, amikor ilyen "mókás" kérdéseket teszel fel!

Nincs harag, de szólók: fájt.

2018. márc. 7. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!