Ma elköltözött a bátyám, ami részben az én hibám is. Egymás agyára mentünk, nem jöttünk ki jól, egyszóval nem tudtunk együtt élni. De most mégis hiányzik és furcsa nélküle. Miért lehet ez?
Kedves #8-as Hozzászóló!
"Azért kíváncsi volnék azokra a kommentelőkre, akik jönnek a "ennyi idősen te még anyáddal laksz?" dumával, hogy kivel élnek, vagy hogyan élnek. :D "
17 éves korom óta nem a szüleimmel élek, hanem albérletben. Kifizettük húgommal mindkét szülőnk nem kis tartozásait az elmúlt 25 évben.
És hogy rosszat is írjak azért magamról: irigyellek. Nekem is könnyebb lenne ma, ha anyám nem lett volna olyan, amilyen és apámba is több felelősség szorult volna... Szívesen éltem volna én is olyan családban, ahol a szülők támogatnak azzal, hogy legalább egy érettségim legyen vagy csak egyszerűen ne kerüljek az éhezés és a lelki megrázkódtatások miatt olyan állapotba, mint a húgom többször is, amikor "haza"mentem meglátogatni.
Nem mindenki olyan szerencsés, mint Te, kedves #8-as Hozzászóló! Ezt sose felejtsd el, amikor ilyen "mókás" kérdéseket teszel fel!
Nincs harag, de szólók: fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!