Beteg vagyok, virusos torokgyulladasom van.Es most o is elkezdett kohogni,de en egyaltalan nem akarom h hetfon itthon maradjon.nagyon nen szeretem ha itthon van, vannak nagyon idgesito dolgai.
Miért ugráltatod? Főleg hogy ha mindig veszekedés van belőle. Mindenki bezárkózik betegen a saját szobájáb vagy valaki a nappaliba valaki meg a szobájába. Nem kell egy helyen betegeskedni. Ha kell valami azt meg megcsinálod magadnak. Nekem két fiatalabb testvérem van köztünk is kb ennyi év különbség van, volt hogy mindhárman otthon voltunk hisz ugyebár egy betegség gyakran az egész családon végig megy, ilyenkor mindenki a saját szobájába volt mert nem akartunk mi se megférni egymás mellett, így jó is volt mert nem veszekedtünk.
2018. febr. 17. 09:39
12/25 szántóvető válasza:
tehát az a tényleges probléma az hogy a húgod flegma.a következő alkalommal félig megfojtod és kész.
2018. febr. 17. 09:41
13/25 anonim válasza:
Lazasan, torokgyulladassal otthon fog fekudni az agyaban, valoszinuleg nem fogja azokat az idegesito dolgokat csinlani. Betegen hulla faradt az ember, arra sincs energiaja, hogy egy teat csinaljon maganak, alszik egesz nap. Nem lesz gaz, sot, most lesz a legjobb hugocska a vilagon :)
2018. febr. 17. 10:04
14/25 anonim válasza:
Nem veletek van a baj,hanem a szüleitekkel. Felügyelet nélkül,csak úgy vagytok a nagyvilágba?
2018. febr. 17. 10:10
15/25 anonim válasza:
28 évesen is állandoan énekelek, dudolok házimunka, főzés, fürdés közben, az utcán is, ha zenét hallgatok, kocsmában ha jó zene megy, és?
Nincs ezzel baj, te meg beteg vagy inkább azzal foglalkozz hogy megyogyulj. ;)
Torokgyulladással én azt is leszartam, hogyha nagyapám nekiállt kossuth rádiót hallgatni, vagy apa mászkált ki-be a szobában, mert a nap 80 sz-ban aludtam.
2018. febr. 17. 10:24
16/25 anonim válasza:
Ez minden gyereknél így van ennyi idős korban. Majd kinövitek
2018. febr. 17. 10:25
17/25 anonim válasza:
Mindketten betegek vagytok, ő is ott lakik, viseld el! Nem az apja vagy csak a bátyja.
2018. febr. 17. 10:25
18/25 anonim válasza:
Erősebb vagy, ütöd ahol éred. Hamar megtanulja a helyét.
2018. febr. 17. 11:31
19/25 anonim válasza:
Csukd magadra a szobád ajtaját és ne foglalkozz a húgoddal.
Ha beteg, akkor ő sem fog egész nap énekelgetni, hanem inkább fekszik, pihen.
2018. febr. 17. 11:45
20/25 anonim válasza:
Tehát megfertőzöd a húgodat (amiről nyilván nem tehetsz) de azt várod, hogy ő menjen iskolába, te meg nyugodtan gyógyulgathass otthon?
Ha ő is beteg, ugyanúgy joga van otthon lenni, mint neked. Ő is ott lakik.
Kamaszok vagytok, nyilván te is ugyanannyira idegesíted őt, mint ő téged.
Vonuljatok külön szobába, csukjátok magatokra az ajtót és foglalkozzatok saját magatokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!