A barátnőm 18 éves, az öccse pedig 14. Nagyon jóban vannak. Viszont nemtudom, hogy elmenjek e emellett a dolog mellett?
nekem furcsa, de elég elfogadó vagyok, és alapvetően úgy tekintenék rá, hogy ártalmatlan dolog teljesen, ha nekik így természetes. Viszont épp itt a gyakorin írta egy fiú egy hasonló kérdésnél, hogy hasonló levek mentén felnövekedvén, a mai napig a nővérét képzeli maga elé, amikor egyedül élvezi amit élezni lehet. Ez biztos, hogy nincs így mindenkinél, de azt hiszem, benne van a pakliban, hiszen a legelső szexuális benyomások a legerősebbek és a legnehezebben korrigálható a hatásuk.
Ebből okulva én inkább odafigyelek arra, hogy az ovis fiam már ne lásson meztelenül, és nem támogatnám, hogy nagyobb korban egymást meztelenül lássák a húgával.
"Nekem az a "furcsa" ebben a dologban, hogy miért pont akkor kell nekik megbeszélni a bizalmas dolgokat, amikor a másik csupaszon van? Felöltözve nincs erre idő? "
NEM, nekik egyszerüen mindegy, hoyg a másik mennyire van felöltözve, és ezért nem hagyják abba a beszélgetést - és nem feltétlen bizalmas dolgoról beszélnek, hanem egyszerüen csak "beszélnek", minden különösebb háttér nélkül.
Ez olyan, mint hogy sokan nem csak a konyhában eszel, adott esetben TV mellett a a nappaliban vagy a hálószobában is, és nem azért, mert nem tudnak a konyhában, hanem mert a hely nekik lényegtelen körülmény.
Nálunk ez normális. Hozzám unokatesóm is bejön beszélgetni, bár ő is lány és egyidős velem. De az 5 évvel idősebb nagybátyám is bejön néha. Mondjuk ő csak akkor ha kell neki valami bentről. De pl. a hajamat is segített megmosni, amikor császármetszés után még nem tudtam magamnak. Nincs ebben semmi érdekes szerintem.. attól függ, ki hogy nőtt fel.
22/N
Szerintem itt az elején az egyik válaszoló nagyon félreértette. Szerintem a kérdező is lány, és a legjobb barátnőjéről van szó, és a barátnő öccséről.
(Tehát a kérdező nem egy 19 éves pasi, aki féltékeny a 18 éves nőjére).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!