Joggal vagyok szomoru, ha par butor miatt kitor a veszekedes?
Így, hogy világosabbá tetted... teljesen egyértelmű a tesód egoista.
Te ápolod anyukádat, ott éltek vele, támogatjátok, tesód közben éli életét. Nem is kérdezném meg, költözzetek át a nagyobb szobába. Ha ő semmit nem segít anyukád ápolásában akár anyagilag, akár fizikailag, ha szükség van rá még lehet eltartásit is kötnék anyuddal (remélhetőleg ő is korrektül látja a helyzetet).
lehet hogy tesó pénzeli őket, szóval nem biztos hogy le kéne hurrogni
ha meg olyan beteg, akkor ápolónő kell mellé, vagy ott éltek amíg meg nem hal?
Nem is értem, hogyan merült fel a kérdés. Az én házamban én rendezkedem, ha a gyereket már felneveltem és a saját, önálló háztartásában él, csirkekeltetőt vagy biliárdszobát is csinálhatok a VOLT szobájából, ha nekem úgy tetszik. A bútorait, egyebeit pedig vigye magával, ha félti, vagy MEGKÉRHET RÁ, hogy raktározzam el valahol, ahol nincs útban. Én sem rendezkedem az ő házában, ő sem az enyémben, max ha már megörökölte, ez ennyire egyszerű.
Fölösleges volt a tesót megkérdezni, pláne a párodnak. Ha ti megegyeztetek családilag, hogy ott fogtok lakni, és cserébe ápoljátok édesanyádat, hogy rajta ne legyen ez a teher, akkor anyud döntése az irányadó szobakérdésben.
Érdekes tesód miért nem ápolja az édesanyját? Mirt mindig a lány marad a szarban ,a fiuka meg él mint marci hevesen,de tuti az ő segge volt kinyalja mert fiu.. :(
Anyukát belehet tenni otthonba sokan beteszik nem olyan rossz az de a gyerek is élhet minoségi életet,utána meg leléphettek, tesot meg ignorálhatjátok,vagy ez lesz az életed a lukban butorokon acsarkodva,tesod meg röhög a markában..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!