Hogyan mondjam el, hogy elköltözöm?
legközelebb is késd le a vonatot, aztán ha elzavar, mond hogy jó
és már szeded is a cuccaidat
Legyél korrekt és egyenes, de kedves és ne bántó.
Beszélj feltételes módban és kérdezd meg a nővéred, hogy mit gondol arról, ha ilyen terveid vannak. Beszélgess vele, hogyan érezné magát, mit tehetsz azért, hogy mindkettőtöknek jobb legyen, nem akarod cserben hagyni, de előkerült az összeköltözés a párod és közted, ezért törekedjetek a kompromisszumra, egyetértésre és egymás döntésének az elfogadására.
Azt figyelembe kell venned, hogy a nővéred most fog szülni. Valami oknál fogva - a leírásodból kitűnik - hogy eléggé be van parázva és nagyon számít rád, jóformán erősen rád épít. Miért van ez így? Gyerek apja nem szándékozik partner lenni az első időszakban? (az eléggé látszik egy pasin ha nem ilyen tervei vannak, nem vesz ki szabit, nem halasztja el a fontos munkákat, nem halasztja el a külföldi utat, stb.stb.)
Lehet, hogy ijesztő gondolat neki az első időszak a szülés után (sokaknak az, még egy támogató férjjel is) és ezért örül, hogy te velük laksz.
Biztosítsd róla, hogy nem akarsz neki rosszat és tudod, hogy jól fogja csinálni, és te mindig ott leszel neki ha szüksége lesz rád. Ehhez egyébként tartsd is magad, ha egyszer kimondod, mert ha nem, nem leszel hiteles.
nem is akartad elérni, elegem van, keress albérletet”.
Nem hiszem h én vagyok itt a dög.. Egy szép szobáért cserébe nem leszek se babycsősz se adós akibe a tartozásért belelet rugni.. Nem vagyok dög tapasztalt vagyok és tudom h a rokonok helye messzire van kb 200 km re. A legtöbb rokon csak erdekbol pénzért közeledik nem önzetlenül segit..
A szülés utáni pár hétben én maradnék, ha igényli a segítségedet. De közben elmondanám persze,hogy költözni fogok, számoljon vele..
A szülés utáni néhány hét változó.Van olyan anya, aki kikelni is alig tud az ágyból, jól jön neki a segítség minden téren.
De van aki mintha nem is szült volna, mindent úgy csinál, mint előtte, nem fáj semmi, nincs rosszul, nem volt komplikáció.
Tök változó. Én nem hagynám magára pont szülés után, meghálálnám azt,hogy befogadtak 1,5 évre.
Max egy hónapot maradnék még pluszban,az nagy segítség az elején és sztem a barátod is kibír még annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!