Mit tegyek, ha teljesen megváltozott a nővérem és vagdossa is magát?
Ennyi nemtörődöm, érzelmileg nulla embert........ilyen a vilag, szarjuk le a testvérünket, ne segítsünk ha látjuk hogy a vesztébe rohan.
Bocs, de megérdemelnétek egy magát vagdosó és öngyilkossággal fenyegetőző testvért! Sőt....talán ha tényleg az lenne egy ilyen közeli csaladtagotok, utólag bánnátok hogy nem siettetek a segítségére. 30 éves oké, de nem látjátok hogy segítségre szorul? Egy hazug 50-es dugogatja, emiatt a lány magát csonkítja. A ti testvéretek ha ezt tenné, vállat vonnatok?
Vannak akiknek nemhogy csaladtagok, de még egy hörcsög sem való.
Segíteni azon lehet, aki engedi, hogy segítsenek rajta.
A legtöbb, amit tehetsz, tehettek, hogy megmondjátok neki, rátok bármikor bármiben számíthat, és befejezitek a csesztetését. Az csak ront a helyzeten.
Mert mindig az utolsó pillanatban lemondja valami mondvacsinált indokkal (pl. megy a Forma 1 a tévében stb
Menekul eloletek egyértelmü. :(
5-ös vagyok, és képzeld kedves kérdező, pontosan tudom milyen ez.
Az öcsém épp most teszi tönkre az életét egy 18 éves elkényeztetett kis r***nc kedvéért. Az egész családot maga ellen fordította már, az anyám már kerek perec elmondta a csajnak hogy takarodjon a házából, és vissza se nézzen. Engem is rohadtul dühít, hogy nem tudok semmit tenni a dolog ellen, és végig kell néznem ahogy az öcsém a vesztébe rohan, de mit tudnék csinálni? Szépen is csúnyán is elmondtunk már neki mindent, de neki csak a csaj létezik. Én már ott tartok, hogy oké, tegye tönkre az életét ahogy akarja, egyedül édesanyámat féltem mert neki viszont már az idegeivel játszanak.
Tessék, róluk van szó:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!