Van itt egy pszihológus? Vagy aki ebbe tudna segíteni?
Talán nem kellene/kellett volna beleszólni abba, hogy kivel akar lenni és nem szidni azt, akivel él!
Ha neki az a nö megfelel, akkor senkinek nincs joga belepofázni. Részéröl jogos, hogy nem akar veletek kapcsolatot tartani.
De nem tudom nézni h éhezik, és ahányszor csak jön egyre soványabb.
1-es: ha ilyen bunkó vagy és nem fogod fel h mi a helyzet akkor kérlek ne is írj. Mellesleg elfogadtuk a csajt az elején utána ki mutatta a foga fehérjét és nem díjjazuk. A báttyám kifordult magából teljesen lop csal hazudik és cigizik iszik és egyszerűen nem lehet vele szót érteni, én csak vissza akarom húzni ebből a gödörből h újra rátaláljon magára és jobb élete legyen mert ezt nem bírom nézni. Az elején segítettük pénzzel de hazugál és tőlünk veszí el a pénzt h neki luxus élete legyen de már nem merünk adni. Már csak kaját adunk. Nem tudom mit lehetne tenni.
Pszichológus.
Amúgy az tudod kicsoda? Nem az, aki írástudatlan embereknek osztogat tanácsot mert otthon a putriban nálatok áll a bál. :D Elég hülye vagy ha ezt hitted.
Nem letezik h nekiallt a drogoknak?
Nagyon úgy érzem a soraidból h lehet a nö altal drogokhoz jutott .
De ha igy is van , a bátyád felnött ferfi , nem 5 eves h a mas hibaja legyen .
Miert a nö hibaja? Te is es barki tudna drogozni , te kell uralkodj magadon. Mas nem tud helyetted .
Mindig a nö a hibas , sose a ferfi mert az gyerek es fogni kell a pö..ét h le ne pisilje magát , a ferfi a nagy gyerek a nö az ördög .
Nem veszed eszre , h nevetseges amit mondasz??
A pszichológus
Semmit nem tudtok tenni érte, és nem is kell.
Ha ő boldog a párjával és a jelenlegi életével is így elégedett, akkor nektek nincs beleszólási jogotok.
Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja.
Ha részesei akartok maradni az életének, akkor ne szóljatok bele az övébe, mert különben csak eltaszítjátok magatoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!