Nővéren rossz társaságba keveredett elmongyam anyának?
Figyelt kérdés
2017. dec. 4. 22:14
21/29 anonim válasza:
Ennek nem is kéne kérdésnek lennie.
Mi az okod arra hogy ne mond el?
Mi az okod arra hogy elmond?
Válaszold meg ezeket a kérdéseket, és döntsd el magad. (Az olyan retardált válaszok mint "nem helyes" vagy "az a helyes" nem játszanak. Légy objektív.)
22/29 anonim válasza:
A drog nem játék.
Nekem uncsitesóm keveredett bele drogbuliba.
Elején mint használó, azután meg már mint dealer.
Egy "szép" napon jött egy telefonhívás,
hogy 3 lövéssel kivégezték.
A Dunából húzta ki a rendőrség.
A Blikk is megírta (1998 December).
Szóval ha nem akarod így a tesókádat valamelyik újság címlapján látni akkor szólj anyudnak.
23/29 A kérdező kommentje:
#22 részvétem szoltam már anyának
2017. dec. 8. 14:21
24/29 anonim válasza:
A testvérek mindig fedezik egymást, sajnos mivel te vagy a fiatalabb nem fog rád hallgatni, ha megoldható mond meg anyudéknak hogy úgy beszéljenek vele hogy ne tudja meg hogy tőled tudják, nehogy ez miatt rád haragudjon meg..
25/29 A kérdező kommentje:
#24 köszi a választ nem szoktuk be árulni egymást de ezt el kellet mondanom
2017. dec. 9. 22:29
27/29 anonim válasza:
Egy kérdés szüleid nem veszik észte, hogy drogozik?? Fűről van szó vagy heroin kokain ....??
28/29 anonim válasza:
Történt valami azóta, hogy szóltál édesanyádnak a testvéredről?
29/29 anonim válasza:
Szerintem tanulj meg írni, mert így mindenki kinevet. Aztán monnyad el. Úgyse lesz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!