Jártatok már igy?

Figyelt kérdés

Nagy nehezen megosztod az egyik lánytestvéreddel azt ami elszomorit és õ továbbadja a másik lánytestvérünknek nevetve.Aztán 2.-en jót nevetnek azon amit megosztottál az egyikkel.

Eléggé sikertelenek az életben, én sem vagyok sikeres,de mindig józan ésszel gondolkodtam, talán ez ami fáj nekik.Nekem amikor elmondják a problémáikat át tudom érezni,de õk nem.

2017. dec. 1. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem

en nem osztom meg senkivel ,azt ami elszomorit

2017. dec. 1. 12:57
 2/5 A kérdező kommentje:
En sem szoktam,de valahogyan kibukott belõlem.
2017. dec. 1. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a kedvesemen kívül.senkinek nem mondok el semmit. A rokonok is legalább olyan álszentek, mint a "barátnök".
2017. dec. 1. 14:12
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nővéremnek akartam tegnap elmondani valami családi dolgot ami nekem elég gáz, elkezdtem, de még végig se mondtam egyből azt mondta, hogy ő erre nem tud mit mondani, és most nem fog ráérni mert a gyerek...blablabla.... A gyerek előtt is lszrt de azóta még inkább. Persze karácsonyra átjön az ajándékokért, mert hát a gyerek....
2017. dec. 1. 14:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Miért a testvérek ilyen kegyetlenek lettek,akkor az ember mit várjon egy idegentõl?
2017. dec. 1. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!