Mit csináljak ha utáljuk egymást tesóm barátnőjével?
Jesszusom, mik ezek a válaszok? :D
Kezdjük ott, hogy lehet, hülyeség volt a kérdezőtől olyan helyre rakni a telefonját, ahonnan le tudják rúgni, attól még ha valaki tényleg lerúgja onnan, még csak bocsánatot se kell kérnie szerintetek?...Ráadásul anyagi kárt is okozott, mert tönkretette a kérdező töltőjét is, ezek után nem is az szerintem a minimum, hogy bocsánatot kér, hanem ki is fizeti azt, amit tönkretett...
Másrészt megint egy jó nagy tahóság az, hogy nem köszön, én ha a barátom családjával először találkoznék, leégne a pofámról a bőr, ha valami hasonló dolgot művelnék...Mondjuk engem legalább megneveltek, szóval nem hinném, hogy ilyesmi történne.
Azok alapján, amiket a kérdező írt eddig, tényleg úgy tűnik, valami hatalmas nagy bunkó a csaj és megértem, ha kiakad miatta, nem kell a szokásos "irigykedsz rá" szöveget pampogni :D Attól mitől lenne irigy valaki, hogy zavarja, hogy a saját otthonában így viselkednek vele???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!