Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak ha utáljuk...

Mit csináljak ha utáljuk egymást tesóm barátnőjével?

Figyelt kérdés
Igazából úgy van hogy ő még köszönni se köszön nem beszél hozzám semmi és tesómmal kb 4 hónapjavannak együtt és eddig 2x volt itt. Már az első találkozásnál se köszönt semmi, és valamelyest itt elásta magát. A másodil alkalomkor pedig a teleofnomat töltőstül véletlenül elrugta a szoba másik végébe úgy hogy a töltőm tönkre ment és még csak bocsánatot se kért, sőt fel se vette a telefonom hanem ment tovább egy kis sikkantás kiséretében. És most kitalálták hogy velünk tölti a karácsonyt. De én nem akarom egysuerűen a gondolattól is rosszul vagyok, ráadásul mi hívő család vagyunk a csaj meg erősen kétlem igy a karácsony nem ugyanaz lenne. Segítsetek mit csináljak??

2017. nov. 28. 16:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
13%
És ja, a töltős dolog a te hibád volt: náluk valószínűleg nem szokás a földre dobálni a telefont- azt gondolhatta már igy is utálod, értelmetlen bocsánatot kérnie, úgyis csak belemarnál.
2017. nov. 28. 19:04
 12/15 A kérdező kommentje:
A testvérem 20 éves a barátnője pedig 16 éves. És nem tudom hogy a családja mit gondol hogy Szentestére is ideengedi. 21-25ig itt lesz. És már próbáltam mondtam a szüleimnek a tertvéremnek is hogy én ezg igy nem szivesen csinálnám de a testvérem pártját védték és azt mondták nem értik mi a bajom. És eleinte de belegondoltam tuti stresszes valami koszontem, nem koszont. Ebéd után is próbáltam nyitni felé semmi bólogatott vagy hümmögött. És nem az a problémám hogy elveszi előlem a szeretetet vagy a figyelmet. Mert nem így van nem ezzel van a problémám. És a telefon pedig a kanapé karfáján volt a töltő pedig bevolt rakva a kanapéra és egy icipici része lógott de az is csak kicsit ki és valahogy sikerült úgy lépnie. De ha megis történt oké, megesik de bocsánatot kérni szerintem egy alap dolog. És azért nem szólogattam be neki mert jajj szegény biztos nehéz neki, de már jobban érzi magát az én otthonomban mint saját magam, csak ezt senki nem veszi tthon figyelembe.
2017. nov. 28. 22:45
 13/15 A kérdező kommentje:
És nem ítélem el csak mert nem hívő vannak más ismerőseim sot rokonaim akiket nagyon szeretem mégse hisznek szóval ez se passzolt, és nem vártam el hogy ha idejön akkor nyalizzon. Csak legalább az alap dolog hogy köszön meglegyen.
2017. nov. 28. 22:50
 14/15 anonim ***** válasza:
85%

Jesszusom, mik ezek a válaszok? :D

Kezdjük ott, hogy lehet, hülyeség volt a kérdezőtől olyan helyre rakni a telefonját, ahonnan le tudják rúgni, attól még ha valaki tényleg lerúgja onnan, még csak bocsánatot se kell kérnie szerintetek?...Ráadásul anyagi kárt is okozott, mert tönkretette a kérdező töltőjét is, ezek után nem is az szerintem a minimum, hogy bocsánatot kér, hanem ki is fizeti azt, amit tönkretett...

Másrészt megint egy jó nagy tahóság az, hogy nem köszön, én ha a barátom családjával először találkoznék, leégne a pofámról a bőr, ha valami hasonló dolgot művelnék...Mondjuk engem legalább megneveltek, szóval nem hinném, hogy ilyesmi történne.

Azok alapján, amiket a kérdező írt eddig, tényleg úgy tűnik, valami hatalmas nagy bunkó a csaj és megértem, ha kiakad miatta, nem kell a szokásos "irigykedsz rá" szöveget pampogni :D Attól mitől lenne irigy valaki, hogy zavarja, hogy a saját otthonában így viselkednek vele???

2017. nov. 28. 22:51
 15/15 anonim ***** válasza:
4%
Majd jol megver a batyad, ha szorakozol a csajaval! :P
2017. nov. 29. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!