Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám csaja féltékeny rám,...

A bátyám csaja féltékeny rám, de miért ilyen?

Figyelt kérdés

A bátyámnak van egy baràtnője aki szerintem féltékeny rám. Párszor már volt nálunk és amikor a tesóm nem volt ott,hanem bement a konyhába vagy wcre ment. Akkor a barátnője odajött hozzám és kerek perec azt mondta,hogy szálljak le a pasijáról,mert a fogsorom ritkulni fog,ha folyton a tesómon lógok. Nem szoktam a tesómon lógni. A bátyám a legjobb barátom,nagyon jó tesók vagyunk és tényleg sokat vagyunk együtt. De mindig ő hív el magával. Ha boltba megy akkor mondja,hogy pattanjak be a kocsiba,moziba szoktunk menni,és mindketten gördeszkázunk úgy hogy hétvégén a parkban vagyunk pár órát,ott találkozunk más barátainkkal is. Valakinek jön a csaja is,de csak vinnyognak,esznek és a seggüket az arcunkba nyomják,rihi röhi,pánpilláskodnak és percenként a pasijuk nyagába lihgnek. Az én tesóm nem szoktam hozni a barátnőjét ilyenkor,mert unatkozna. Ők mindig csinálnak valamit. A bátyàm nagyon figyelmes és törődik vele. Elviszi vacsorázni,találkozgatnak, van amikor nincs is itthon pár napig a tesóm. Gondolom együtt vannak. Ajándékot vesz a lánynak,udvarias és mindig kedvesen beszél róla. Ő volt az első akit bemutatott a családnak,nekünk. Én a korábbi két csajjal,exekkel jól kijöttem. Mindkét lány jófej volt,aranyosak egy csómót tudtam velük nevetni és sokkal érdeklödőbbek voltak,rajtuk láttam hogy szeretik a tesómat. De ezen a csajon? Ez elkényeztetett liba! Pár hónapja járnak. De azóta többször is megfenyegetett a lány,hogy kiveri a fogaimat, homokos vagyok hogy a tesómmal van közös fotóm facebookon? Meg miért mondja nekem a bátyám,hogy szeretlek haver. Otthon van egy családi fotónk kirakva. Apu anya a bátyàm meg én vagyok rajta. A csaj amikor nézte a képet és nem volt ott a bátyám. A lány ledugta a torkába az ujját mintha hánytatni akarnà magát. Elköszönéskor meg bemutat nekem gyorsan vagy csúnyán néz rám. Sosem zavartam nagy port. Nem is törődtem velük. Mert ha jöttek is én általában videójátekoztam vagy tvztem a nappaliban.

Miért és hogy lehet valaki ilyen? Miért csinálja ezt ez a csaj??

Nem értem miért féltékeny.

F/15 F/18 L/17

2017. nov. 4. 10:11
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
verd össze a lotyót
2017. nov. 4. 10:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, az ilyen emberek viselkedését nem lehet leírni, csak random jön tőlük ez. Szerintem bátyádnak ne hozd fel a témát, mert csak a ti kapcsolatotok romlana meg ez miatt. Te vagy a férfi, neked kell az "okosabbnak", érettebbnek lenni (ha már a csaj ilyen kis agresszív liba), egyszerűen amikor beszól neked, hagyd teljesen figyelmen kívül. Ne érdekeljen a véleménye... gondolom nála nincs olyan családi háttér, mint nálatok (közös képek, jó testvér stb.), ez lehet a féltékenység oka.

Egyébként amikor bátyád nincs ott, csinálj nyugodtan hangfelvételt a telefonoddal.

2017. nov. 4. 10:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, ilyet még nem is hallottam.:D Nem kicsit flúgos a csaj. Szerintem kérdezd meg a bátyádat, hogy neki van-e problémája a viselkedéseddel, ha nincs, akkor meg ne foglalkozz az egésszel. 18 éves a bátyád, vélhetően nem ez a csaj lesz a sógornőd.
2017. nov. 4. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Sztem beszelj a batyaddal ha nagyon joba vagytok sztem nm lesz gond ;)
2017. nov. 4. 10:33
 5/10 anonim válasza:
100%
Akinek nem volt testvére, vagy volt testvére de nem tudott vele jól kijönni, és ha még hülye is, az így reagálja le. :) Nem kell vele törődni, le kell szarni. És hogyha Mégegyszer beszól, vissza lehet szólni úgy ahogy itt leírtad. (Deszkáztok, moziztok, és jó TESTVÉREK vagytok) Remélem tudtam segíteni! :)
2017. nov. 4. 10:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
a homokos szóig azt hittem lány vagy, de h még így is féltékeny rád ez fura. Sztem nem komplett a csaj.
2017. nov. 4. 11:04
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja nem,bocsi nem írtam az elején :D fiú vagyok. Nem szoktam neki vissza szólni,simán lepereg rólam,de mégsem. Mert nem értem mi a baja velem? Hogy lehet rám féltékeny. Áhh én nem szólok a tesómnak,nem akarok veszekedés. Az én családom nem problémás,nincs kiabálás. Haragban sem voltam még a bátyàmmal. Majd pont emiatt a liba miatt? Nem adom meg neki ezt az örömet. Azért azt sajnálom viszont,hogy így mellé nyúlt a tesóm. Ha ismernétek ti is azt a lányt. Katasztrófa! Vàlaszokat köszi!
2017. nov. 4. 11:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Basszus itt az a legkevesebb baj, hogy féltékeny rád, konkrétan idegbeteg a csaj. Mondd el a bátyádnak meg a szüleiteknek amiket ide leírtál, és valahogy hassatok rá, hogy minél előbb megszabaduljon ettől a fogyatékostól. Hidd el, egy idő után késő lesz, és teljesen át fogja mosni a bátyád agyát. Ezt a fogkiverős dolgot feltétlenül mondd el a bátyádnak, hadd lássa, milyen agresszív a ribizli...
2017. nov. 4. 12:18
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mikor jön a szànalmas kis dumàival, csak mosolyogj rà, és hagyd ott a francba. Vagy röhögd képen, és szegezd neki a kérdést, hogy van-e valami pszichés betegsége tàn,hogy így viselkedik veled? Esetleg sajnálkozz egy sort, hogy úgy látod nem volt része szerető családban nevelkedni. És hagyd ott a francba ;)
2017. nov. 4. 13:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én bizony előhozakodnék neki a témával, nehogy a csaj még jobban aládtegyen. Pl? "Szivem, az öcsikéd tegnap megfogta a fenekem, és azt mondta, hogy meg fog d....i...Beszélj vele lééééccciiii." Hidd el, ezt sokkal nehezebb fogod kidumálni a bátyádnak akár igaz, akár nem. Azt meg kétlem, hogy örök életre együtt fognak maradni :)
2017. nov. 4. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!