Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy lehet et testver ilyen?

Hogy lehet et testver ilyen?

Figyelt kérdés

Olyan regi telefonom van, szeretnek venni egy ujat. Nyilvan van ra valamennyi penzem, de a tobbit potolnanak a szuleim, es lassam visszaadnam nekik.

A baj ott kezdodik, hogy a tesom teljesen ellenem hangolja oket. Mar ugy volt, hogy ok megvesszuk. Erre jon ocsem mutat 10 telefont, hogy ezt vedd azt vedd, amit te kineztel nem jo, mert tobbnek latott ilyet es meg van serulve a kepernyo, mert leejtettek blablabla. Odaulnek a laptophoz es olvassak a szuleimmel a velemenyeket rola, de jo velemenyt nem olvasnak, csak a legrosszabbakat.

Es most ott tartunk, hogy tesom addig okoskodott, alapozott mas emberekre,hogy nem akarjak magukat tartani a megallapodasunkhoz.

Az osztalyombol tobb embernek is van ilyen telefonja, nekem is tetszik, de erdekes mod nekik tokeletesen mukodik.

A masik meg az, hogy ha a tesomat nem erinti, minek szol bele?

2017. okt. 30. 07:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok te és a testvéred?
2017. okt. 30. 07:20
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Megvan sérülve a képernyő mert leejtették,ez aztán az érv. Manapság szinte minden telefonnak megsérül a képernyője ha leejtik. Jó van amelyik jobban bírja, (gorilla glass) vagy amelyikre utólag üvegfóliát tesznek. Egyébként milyen telefonról van szó? A másik meg ne csak a negatív kommenteket vegyék figyelembe, erre is csak azt tudom mondani,hogy kevés olyan termék van,ami mindenkinek mindenben megfelelne,ergo lesznek negatív értékelések. Mondjuk ha jóval több a negatív,mint a pozitív,akkor az jót nem jelent a termékre nézve.
2017. okt. 30. 07:31
 3/5 anonim ***** válasza:
és miért akarsz HomTomot venni?
2017. okt. 30. 07:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jo fej tesod van. Srgit kivalasztani egy jobb telefont neked. Azt kell megvenni aminek tobb jo ertekelese van...
2017. okt. 30. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Fordulj oda hozzá hogy "jó, akkor melyiket vegyem?" amúgy én is notórius képernyő törő vagyok de egy edzett üvegfólia és egy szilikontok a sérülések 99%át megakadályozza
2017. nov. 2. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!