Hogyan lehetne ezt a problémát orvosolni?
Hárman lakunk egy családi házban, kertvárosban (én, anyum, apum), de már egy pár éve hozzánk vágódott anyum testvére is. Már egyszer "elzavartuk", mert olyat tett amit nem éppen tolerálna senki. Utána pár évvel később visszajött, azzal a szándékkal, hogy itt szeretne lakni pár hétig amíg nem kap munkát. Már itt lóg a nyakunkon 2 éve, de anyum nem képes elküldeni, mert vajszíve van. Kinti mellékhelységben lakik, de gyakran zárni kell mindent, mert dolgok varázslatos módon eltűnnek. Néha pénz is. Amikor bejön a lakásba, akkor is szemmel kell tartani. Nem nagyon dolgozik, semmit. Inkább alkalmi munkás. Pénzt nem ad bele a családi kasszába, csak úgy néha bejön enni, ha úgy gondolja vagy tv-t nézni. Segíteni nem nagyon segít itthon, mert pont akkor kap misztikus módon egy munkalehetőséget és gyorsan el kell menni oda. Anyummal már beszéltem erről, de nem küldi el, mert nem lenne hova mennie. Már egy csomó munkahelyről elzavarták, mert visszapofázik nekik, nagyon önfejű és onnan is eltűntek dolgok amiknek nem kellet volna.
Szerintetek mit lehetne tenni?
Apum meg én már rég elküldtük volna, csak anyum nem bírja.
1.Üljetek le a szuleiddel beszélni erről és mond hogy te már nem vagy hajlandó ezt tovább elviselni és küldjétek el valami hajléktalan szállóra.
2. Vele uljetek le beszélni hogy ez így nem megy tovább, változtasson
3.Keressetek neki egy párt akihez oda költözik :D
Egyébként nincs senkije? Gyerek stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!