Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Na jó ilyenkor hogy viselkedjek?

Na jó ilyenkor hogy viselkedjek?

Figyelt kérdés
Na szóval amelyik suliba járok ott kezdett el tanítani a bátyám (bioszt tanít) és mí meglepő az én osztályomat is ő tanítja na most ilyenkor hogy viselkedjek vele szemben tegezhettem v szólítsam tanárúrnak? meg hogy ha a szünetekben elkezdenék vele dumálni azt félre érthetik(azért gondolom ezt mert lány vagyok és amúgy meg senkise tudja hogy a tesom jó a barátnőm igen de ennyi)

2017. okt. 18. 18:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

13.05

Te is tudod, hogy nem helyes, azért kezdesz a sértegetésbe.

A tanár jegyet ad, minősít, és az elfogulatlanságot biztosítani kell a többi tanuló miatt.

Ha nincs más tanár, kis falusi iskolában, akkor nincs mit tenni. De még egy faluban is elkerülik, ha tudják, hogy a saját családtagja tanítsa a rokonát.

2017. okt. 23. 13:13
 12/13 anonim ***** válasza:

Egy jó tanár ugyanúgy osztályozza a családtagot is, mint a többit - amelyik kivételezne vele, az másokkal sem igazságos.

Emellett a legtöbb ilyen esetben a tanár sokkal szigorúbb a gyerekével/testvérével, éppen az ilyen gyanusítgatások elkerülése végett.

Attól, hogy itt hözöngsz, még semmi ok sincs ellene, és igen sok esetben van így.

2017. okt. 23. 16:01
 13/13 anonim ***** válasza:
25%

Nagyon különlegesek akkor a tanárok. Különbek az orvosoknál, bíróknál, mindenki más hivatású-foglalkozású embernél, akik nem dolgozhatnak rokonokkal. Nem kivételezés, nem elfogultság, csak egyszerűen azért mert.

Ez hőzöngés?

2017. okt. 23. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!