A bátyám kikészít! Mit tudok ez ellen tenni?
Mint írtam,a bátyámmal nem tudok együtt élni. Kiskorunkban is piszkált már,de nem ennyire. Az a bajom,hogy mindig én vagyok az,aki szenved,és a szüleim nem nagyon tesznek ezért. Bátyám mindig azzal jön nekem,hogy ő a nagyobb,és ő parancsol amíg nem leszek nagyobb..(ami persze sosem lesz...) Sokszor ütöget,nekemjön,rámdobja a macskát,ami persze véresre felkarmolja az arcomat. Sokszor ha megkérem valamire nem csinálja meg.
Egyszerűen nem lehet őt moderálni....Tudnátok adni tippeket hogy mit tudnék ez ellen tenni?Normális válaszokat kérek.
13/L
Ui.:Ez az első kérdésem,szóval nézzétek el hogy hülyén fogalmaztam.)
Kerüld a vele valp találkozást, ne beszélgess vele.
A szüleid meg retardáltak ha nem tesznek ezellen semmit se
"Mint írtam"
"Ez az első kérdésem"
Most akkor wtf?
Keruld el es ne szolj hozza.
Emlekszem az en batyam is hasonlo volt. Es amikor vert en meg sirtam, a szuleim/nagyszuleim reakcioja ez volt: "Hagyjatok abba mind a ketten!" Ha "arulkodtam" akkor mind a kettonket megvertek, ot azert mert bantott, engem meg mert "arulkodtam".
Szoval ha a szuleid nem hallgatnak meg, vagy nem tesznek igazsagot, akkor keruld el a batyadat, es ne sozlj hozza egyaltalan. Ignoraljad mintha nem is lenne. Akkor kevesbe tud veled sz@rakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!