Mit lehet a bátyám ellen kezdeni?
Ő 20 lesz én 15 vagyok.
A történet gyökere ott kezdődik, hogy én évelején nem barátkoztam az új osztálytársakkal, ők pedig barátkozni akartak velem és a végén pedig mégis csak elkezdtem velük beszélgetni.Hónapokon keresztül nagyon sokan kedveltek:köszöngettek,flörtölgettek,barátkoztak,hülyültek velem.
De én elkezdtem cigizni,füvezni és ismét szarni az osztálytársakra és elmondta valaki a bátyámnak, hogy miket csinálok és azóta megpróbál félelemben tartani.Mert a szüleim nem tudnak a második életemről.
Hàt miért csinálod? Most nem basztatni akarlak én is kipróbàltam de én màr 18is elmúltam, ha màst nem is a füvezést hagyd abba mert utàna kipróbàlsz màst is és a lejtőből nehéz lesz kimászni, hidd el tudom miről beszélek...
amugy milyen félelemben tart?
*bátyám ellen tenni, vagy bátyámmal kezdeni
*történet ott kezdődik vagy a történet gyökere ott van, hogy
*év elején
*központozás
*másik életemről
Ezenkívül a kérdező eldrogozta az agyát, igaza van a tesójának, én is leverném az öcsém/húgom szemüvegét ilyen esetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!