Mit lehet a bátyám ellen kezdeni?
Ő 20 lesz én 15 vagyok.
A történet gyökere ott kezdődik, hogy én évelején nem barátkoztam az új osztálytársakkal, ők pedig barátkozni akartak velem és a végén pedig mégis csak elkezdtem velük beszélgetni.Hónapokon keresztül nagyon sokan kedveltek:köszöngettek,flörtölgettek,barátkoztak,hülyültek velem.
De én elkezdtem cigizni,füvezni és ismét szarni az osztálytársakra és elmondta valaki a bátyámnak, hogy miket csinálok és azóta megpróbál félelemben tartani.Mert a szüleim nem tudnak a második életemről.
központozás az tagolást, vesszőket jelent. Tanultátok nyelvtanból, de te biztosan akkor is drogoztál:D
Egyébként de drog.:) A gyógyszer is az, meg a cigi is:)
"Mindegyikből tudom tartani a mérséket"
A "mérséket"?
A mérséket tudvalevőleg tartani kell, mert egyedül nem tudnak megállni a lábukon. Egy "mérse" már csak ilyen...
Pontosan, mint te.
Nem szeretnék a szüleid bőrében lenni, amikor majd érted kell menniük az őrszobára vagy a kórházba... A tiedben sem, ami azt illeti.
És micsoda nagy szavakat használsz! "Második életem"!
Ócska kis tinilány vagy, a rosszabbik fajtából. Nem baj, majd a saját károdon tanulsz te is, mint sokan mások.
De akkor már sajnos késő lesz...
Sosem írtam itt központozásról -,-"
És kik vagytok ti az igazságosztó brigád? Magyarországon éltek "felnőttként" és ki mondta, hogy nincsen nekem eszem? Bill Clinton?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!