Apukám halála után rám hagyott mindent, a tesómra semmit. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem volt felhőtlen a kapcsolatuk, de azt nem gondoltam volna, hogy kizárja az örökségből. Ahogy ismerem a bátyám, nagyon szíven fogja ütni a dolog. Nem a pénz miatt, hanem mert még utoljára apukám meg akarta mutatni, hogy számára csak egyik gyereke létezik. Szeretném megvédeni a testvérem ettől a traumától, nem akarom, hogy így emlékezzen apára, hogy kizárta az örökségből. Szerencsére egyikünk sincs rászorulva a pénzre, megvan mindenünk, jól keresünk.
Sutyiban le tudok mondani a feléről? Bár az is felmerült bennem, hogy ez mennyire lenne etikus... Ti mit tennétek a helyemben?
2017. okt. 3. 20:50
11/13 anonim válasza:
Apád halála után lemondasz a feléről. Ennyi.
12/13 anonim válasza:
Én a felét passzolnám a testvéremnek. Mivel gyakorlatilag az enyém, azt kezdek vele, amit akarok, és nekem jó a kapcsolatom a tesómmal, pocsékul êrezném magam, ha én "vinnék", mindent egyedül.
13/13 anonim válasza:
Ha kamu, ha nem - én is lemondanék a feléről testvérem javára egy ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!