Gyűlölöm a testvéreimet. Mit tehetnék?
„Van 2 bátyám és igazából utálom őket folyton kritizálnak a multkor rendeltünk pizzát és én egy szeletet se ettem a testvéreim meg befalták már az egészet és azért mert megettem az utolsó szeletet elmondta az egyik bátyám hogy ezért vagy ilyen dagadt disznó,te dagadt k***a és ha bármikor eszek elmondják...”
Most ettel, vagy nem?
Nem Dorinamak hivnak veletlen?
Mocskos utolsó kis szrdarabok a bátyáid meg a szüleid, legszívesebben elkérném tőled a címeteket, odamennék és a szrt is kirugdosnám belőlük.
Nyugi, ezekből züllött senkik lesznek. Csak majd jól jegyezd meg, hogy milyenek voltak veled, és amikor majd felnőtt leszel és már jól keresel, ők meg majd megpróbálnak kihasználni és lehúzni anyagilag, akkor jól szrd le őket magasról.
Addig is csak tanulj ilyen jól továbbra is, tanulj tovább, szerezz diplomát, csinálj karriert és legyél sikeres az életben.
Addig is, ha gondolod, szólj vissza nekik, olyanokat, ami nekik fáj: nevezd őket kis bzinak, puhapcsnek, javasold hogy egymással közösüljenek, és így tovább.
De még jobb, ha titokban, alattomosan állsz rajtuk bosszút: lopd el a pénzüket, rongáld meg a kedvenc dolgaikat, lopd el és dobd ki a ruháikat, edd meg a félretett csemegéiket, és így tovább.
Ha ők ilyen aljasok, hogy a saját kishúgukkal szemétkednek, akkor te is add vissza nekik a kölcsönt, legyél aljas velük, ahogyan tudsz. Semmiképpen se magadnak okozz kárt, hanem szép csendesen nekik, ahogy csak tudsz.
"Az iskoládban keresd fel a mentálhigiénikust. Ő tudna segíteni ebben."
Te is tudod, hogy egy nagy túrót sem fog segíteni ebben neki az iskolai pszichológus. Többek között azért, mert nem vele van a baj, hanem a züllött, mocskos családjával.
Ilyenkor 2 dolgot tehetsz:
- visszaugatsz nekik valamit
- magadban végiggondolod, hogy mekkora alkoholista, nyomorult senki lesz belőlük, nem kell szólnod semmit, csak gúnyosan, lesajnálóan mosolyogj rájuk.
"multkor rendeltünk pizzát és én egy szeletet se ettem a testvéreim meg befalták már az egészet és azért mert megettem az utolsó szeletet "
Én is azt akartam kérdezni, hogy most ettél pizzát vagy nem ??? A magyar oktatási rendszer csődje a fogalmazásod. Az is, hogy rajtam kívül csak egy válaszolónak tűnt fel. Nem is csodálom, ha szekálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!