Miért lennék köteles meghívni a testvérem barátnőjét is a szalagavatómra?
Egyáltalán senkit nem vagy köteles meghívni anyudékon kívül a szalagavatódra,nem,hogy a tesód csaját.Megmondtam volna,hogy ha ennyit sem tesz a családjáért,inkább el se jöjjön,barátnőzzön nyugodtan.
Mondjuk én konkrétan nem is táncoltam,mert nem akartam a próbákon ott maradni fakt után,aztán baktatni a távolsági buszhoz.Na meg a keringőtől is hupililát hányok,meg a hozzátartozó habos-babos ruháktól.Nem is szeretek kiöltözni,ez meg másról se szól.Úgy,hogy nálam annyival le lett tudva,hogy aki több embert akart meghívni,az én részemet odaadtam másnak,hadd legyen vele boldog.
Szerintem ne kerülj rossz viszonyba a testvéreddel és barátnőjével.
Minden osztálytársadat, másik osztályban tanulókat kérdezz végig, hátha valakinek 5-nél kevesebb vendége lesz, és azt a meghívót vedd át tőle. Vagy mindig van lehetőség, hogy 1 fővel több bemenjen, sehol nem nézik ilyen sarkalatosan.
Nekem úgy tűnik, hogy eleve nem is akarnád hívni a tesód barátnőjét, teljesen ellenségesen viszonyulsz hozzá.
Ha félig már a családhoz tartozik, érthető hogy szeretne menni. Az lenne a sértőbb, ha nem akarna téged látni.
Kérdésedet is így tetted fel:"Miért lennék köteles". Nem azt írtad, mit csinálj ha nem tudod meghívni sajnos.
Már nem is akarom meghívni. Miért? Mert mindenhol ott van. Amikor mentünk unokabátyám esküvőjére, nem is ismerte, de kellett jönnie, nyaralni is jön/jött velünk (ekkor voltak együtt 2 illetve 4hónapja), ha a tesómmal akarok szórakozni jön velünk, amikor meglátogattuk nagybátyámékat (mert keresztelője volt a kislánynak), akkor is egy 5hónapos kapcsolat után jött velünk (akkor még nem is ismerte nagybátyámat sem, akkor találkoztak először).
Az osztályunk olyan, hogy ha valaki nem használja ki az 5főt akkor a klikken belül adják a plusz helyet (18an vagyunk, kb. 2 embernek nem kellett 1hely), az én barátaim meg kihasználják az 5embert. A másik osztálytól meg nem kapunk, ott is egymás között megy. Tesóm szalagavatójára nem tudok kit elvinni mert évekkel ezelőtt.
Lehet ellenszenves vagyok, de nekem a szalagavatómon a 4fős kiscsaládom és a legjobb barátnőm fontosabb.
Ja, és azt nem írtam, a legjobb, míg a szülinapjára meghívta még tesóm haverját is engem meg nem. Nem egyenrangú a kettő, de ezek után én még egy nagyobb, fontosabb eseményre meghívjam?
És a tánc: kevés fiú, sok lány, és én szívesen táncolok, ha úgy nézzük akkor ezegy buli is.
Nálunk sose volt ilyen. Testvérek /3/barátnő, barátok első perctől el voltak fogadva, be voltak fogadva a családba.Mindegy volt, milyen idős a kapcsolat. Ha már eljött egyszer hozzánk, onnantól szinte családtagként lett kezelve, kívülálló meg se tudta volna mondani, hogy ki az "eredeti" családtag, ki a "jött".Mindenben.Még akkor is, ha vége lett a kapcsolatnak, mert ezt ugye előre nem lehet tudni.
Normális embereknél, normális családban szerintem ez így normális.
Amit te csinálsz, az irigység, rosszindulat. Azt hiszed ez jó így, de hosszútávon majd visszaüt a dolog.
Amúgy valamikor anya leszel, lesz mondjuk lányod.Hogy esne neked, ha a lányodat a barátja családjában ilyen ellenségesen kezelnék?Vagy magadat gondold bele: van egy barátod, akinek a húga így kezel!
Hogy esne neked?
Én inkább azon agyalnék, hogy rendezzem a kapcsolatom a lánnyal és a tesómmal!Hogy jó viszonyban legyek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!