Van egy félrestvérem. Hogyan ismerjem meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár éve tudtam meg, hogy van egy 29 éves férfi testvérem. Nem tudom a telefon számát de az egyik e-mailjàt igen. Írtam is neki, hogy létezek és találkozhatnánk. De nem reagált semmit. Már vagy 1 éve írtam a levelet. Meg fogom kérdezni apámtól a telefonszámát. De ha nem fog válaszolni, hogy ismerjem meg? Fontos lenne nekem megismernem őt, hisz a testvérem. És egy bátyó mindig jól jön.2017. aug. 29. 13:51
1/6 anonim válasza:
Ha a telefonra sem válaszol, akkor sehogy sem fogod megismerni.
2/6 anonim válasza:
Ahhoz, hogy megismerhesd, az is kell, hogy ő is nyitott legyen és meg akarjon ismerni téged. Ha nem kíváncsi rád, sajnos nincs mit tenni.
3/6 anonim válasza:
Nem biztos hogy megnèzi az e-mailt
Nekem is van par fiókom amit èvek óta nem nèztem
Kèrdezd meg a szàmàt
4/6 anonim válasza:
Minek? Láthatólag nem érdekled, különben már válaszolt volna.
És lehet, nem is akar veled találkozni, nyűgnek tart - hisz ő nyilván tud rólad.
Párom ugyanígy volt a két testvérével, de mivel ő az idősebb, így ő kereste meg őket. A fiatalabbak nem is igazán tudtak róla semmit, holott egy az apjuk.
5/6 anonim válasza:
Így igaz, ahogy az előttem lévő írta, az e-mailt lehet nem nézte meg/el se jutott hozzá. ha nem válaszol a telefonra akkor nem akar megismerni és békén kell hagynod, de egy próbát mindenképpen megér :)
6/6 A kérdező kommentje:
Lehet az anyja nem szólt rólam neki és nem hiszi el, mert válaskor tudta meg az apám régi neje, hogy lett egy új gyereke(én) apámnak. Vagy esetleg az e-mail-ját és a telefonszámát nem használja. Viszont azt az egyet tudjuk, hogy hol laknak.
2017. aug. 29. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!