Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan tudnák a tesomal jó...

Hogyan tudnák a tesomal jó kapcsolatba lenni?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem hogy utál engem és hogy örülne ha nem léteznék. Ezen hogyan tudnék változtatni? Hogyan ápoljak vele jó viszonyt?
2017. aug. 24. 20:16
 1/5 anonim válasza:

Kicsit fejtsd ki a dolgot

Mit tesz vahy nem tesz? Mekkora a korkülönbség?

2017. aug. 24. 20:40
 2/5 A kérdező kommentje:
15 hónap van köztünk. Van egy nagyon jó barátnője, és egyszer-kétszer (de tényleg nem sokszor) velük szoktam lenni. Amikor ott vagyok azt veszem észre hogy legszívesebben elküldene hogy menjek el onnan, és ezt már a barátnője is észre vette és mondta is nekem. Otthon pedig mintha kicserélték volna kedves meg minden, de ha hozzá szólok amikor egy rossz kedve van akkor meg elküld hogy most hagyam békén.
2017. aug. 24. 20:58
 3/5 anonim válasza:
Tizenévesek vagytok még. Ha igen akkor érthető. Nyilván szeret téged meg minden, de vannak helyzetek amibe az ember szívesebben vesz részt család nélkül. A barátnőzés egy ilyen pl. Gondolj bele vannak témák amikről te se szívesen beszélnél a tesóddal, úgy érezheti, hogy miattad nem tud kiteljesedni miközben haverozik, mert előtted nem tud olyan felszabadult lenni mint kéne. Ezt egyáltalán ne vedd magadra. Nálunk az öcsémmel is ez volt. Utáltam ha rajtunk lógott és vinnem kellett magammal. Emellett megvoltak a magunk "rituáléi"is de én nem szerettem ha a barátnőzésbe belerondít. Fordítva viszont ő nem érezte ezt úgy tudom. Ezt kinőttük és ahogy öregszik az ember a család előtérbe kerül sztem. Ha programoztok azt kettesben tegyétek vagy kérdezd meg hogy mehetsz-e és ha látod hogy nem szívesen mondd igent akkor legyen b terved, menj saját programra saját barátokkal vagy anyudékkal, esetleg saját magad. Viszont ne érezze hogy sértődés van, ne is legyen.
2017. aug. 24. 22:43
 4/5 anonim válasza:
Mégha csak párszor is lógsz velük.
2017. aug. 24. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon sokan vannak úgy, hogy azt szeretnék, ha a barátjukkal lévő kapcsolat egy külön világ lenne, maradna. Lehet, hogy ezt így még a barátjának sem fogalmazta meg.

Az is teljesen rendjén van, hogy nem tud figyelni rád, nincs hangulata hozzád.

2017. aug. 25. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!