Miért szégyenlős ennyire a kishúgom?
Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy meztelenül járkáljon a házban, hanem mondjuk egy vékony trikóban meg egy kisebb szoknyában, de nem, neki még ebben a nagy forróságban is egy pulcsiban meg egy farmerban kell lennie. Ez normális egy 13 éves kamasz lánynál?2017. jún. 5. 16:41
21/24 anonim válasza:
Én ugyanilyen voltam 15 éves koromig, mert nem voltam kibékülve a testemmel. Egyszer csak megnyúltak a végtagjaim, a mellem és a fenekem, ezért nem voltam hajlandó rövidgatyát, szoknyákat felvenni. Aztán később ez megváltozott. Ahogy a húgod elfogadja a megváltozott testét, lazábbra veszi a dolgot.
22/24 anonim válasza:
Volt egy osztálytársam középsuliban, aki még ilyenkor, tanév végén is garbós pulóvert és hosszúnadrágot vett fel.
Valószínű ugyanaz a baja a húgodnak is, mint neki volt: szégyelli a hirtelen megváltozott testét valamiért.
23/24 anonim válasza:
Mivel fiú vagy biztos szegyenli a testet mivel nő a melle..stb..Lehet hogy ő meg mindig kicsi akar maradni a szemedben..ezert takargatja magát :( Azért ha megtudod h miért hord hosszut akkod megmondod ? :)
24/24 anonim válasza:
Sziasztok! 13 éves lány vagyok. Hosszú fekete pulcsiban járok, szakadt hosszú nadrágban. Erre egy a válasz szerintem: így érzi jól magát (ma, vagyiiis tegnap) 34 fok volt és így jarkaltam. Kivagyok bekulve a testemmel, szeretem a kulsomet, mindenki mindig dicser hogy milyen jó alakom van. Én pulcsiban érzem jól magamat. És ma nem volt melegem, fazos vagyok. Szerintem ő is ilyen :) nem kell félni, ő így érzi jól magát, és így akar öltözni. (Jah és én sem vagdosom magam)
Ees amúgy nekem is van egy 25 éves tesóm xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!