Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért szégyenlős ennyire a...

Miért szégyenlős ennyire a kishúgom?

Figyelt kérdés
Nem azt mondom, hogy meztelenül járkáljon a házban, hanem mondjuk egy vékony trikóban meg egy kisebb szoknyában, de nem, neki még ebben a nagy forróságban is egy pulcsiban meg egy farmerban kell lennie. Ez normális egy 13 éves kamasz lánynál?

2017. jún. 5. 16:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
88%
Unokatesóm csinálta ugyan ezt. Végül elmondta, hogy izzasztja magát, mert fogyni akart. 😔
2017. jún. 5. 17:08
 12/24 anonim ***** válasza:
86%

Én saját tapasztalatomból tudom azt mondani, hogy lehet a külsejével van baja.

Nagyon nagyon fehér bőrű vagyok, ami nyilván mindig "segített" kilógni a tömegből. A mai napig (20+ vagyok már) előnyben részesítem a hosszabb cuccokat.

Amikor kisebb voltam, úgy általános iskolás, ez a dolog olyan volt nálam hogy szégyelltem egy kicsit is mélyebb nyakú pólót(félreértés ne essék, gyerek ruhákról beszélünk) felvenni mert hogy mindenki engem fog nézni és milyen csúnya a bőröm..

beszélgess vele finoman :)

2017. jún. 5. 17:23
 13/24 A kérdező kommentje:

#2, Már kérdeztem tőle, hogy miért szégyenlős ennyire, de nem válaszolt.

#4, Igen, fázós típus, de nyáron 30-40°-ban is fázna? Nem hiszem...

#6, Sokat dícsérem őt, hogy mennyire szép és aranyos lány, de csesztetni sosem csesztettem!

#7, A szüleink nem olyanok, akik nem engednének meg neki ilyeneket.

#8, Direkt megnéztem, hogy vagdossa-e magát, de nem.

2017. jún. 5. 17:35
 14/24 anonim ***** válasza:
73%
Az ő korában teljesen természetes, mert most nő a cicije, változik a teste.
2017. jún. 5. 17:45
 15/24 anonim ***** válasza:
Nyilván, ha valaki direktbe rákérdez nála, hogy vagdossa-e magát, akkor nem fogja rávágni, hogy persze... Ennek vannak egyéb jelei is, amivel együttesen lehetne következtetni, hogy tényleg erről van-e szó.
2017. jún. 5. 18:55
 16/24 anonim ***** válasza:
64%
én is így vagyok huszonévesen , de én azért mert kedvelem a melegebb időt.
2017. jún. 5. 19:11
 17/24 anonim ***** válasza:
Ugyanennyi idős voltam, amikor cikiztek amiatt, hogy szőrös volt a kezem és a lábam - kicsit erősebb volt, nem akartam leborotválni a kezemen, a lábamon meg nem foglalkoztatott - és ez annyira rosszul esett, hogy egy időben én is hosszú cuccokban mászkáltam, takargattam magam. Persze lehet egyszerűbb lett volna leborotválni, de nehogy már más mondja meg nekem, mi a jó a számomra. Főleg, hogy hormonproblémám volt. Baromi rosszul esett. A húgodnál is ez lehet a baj. Lehet hogy még most is cikizik. Próbáld meggyőzni, hogy ne törődjön mások véleményével, és ne másnak akarjon megfelelni!
2017. jún. 5. 19:29
 18/24 anonim ***** válasza:
Ellenkező neműek vagytok?
2017. jún. 5. 20:11
 19/24 anonim ***** válasza:
Lehet hogy falcol l
2017. jún. 5. 20:24
 20/24 A kérdező kommentje:

#18, Igen, a bátyja vagyok és 25 éves.

#19, Ezt, hogy is kéne értenem?

2017. jún. 5. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!