Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » 4 éves öcsém rámnyitott,...

4 éves öcsém rámnyitott, mikor, , együtt voltunk" a barátnőmmel? Elmesélte a szüleinknek! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Apa nagyon leszidott

1.Ezt hogy mondja el az öcsémnek?

2.16 évesen még éretlen vagyok az ilyesmihez

Az öcsém ma elmesélte ezt az ovistársainak, akik pedig ezt továbbították otthon. Anyuék nagyon ciki helyzetben vannak, a szülók, óvónők elég mérgesek, Szüleim felvilágosították, hogy ilyenekről ne meséljen, talán visszafogta magát, de én büntetésben vagyok, és nagyon mérgesek rám! Szülők! Hajlandóak lennétek megbocsátani ezt? Mit tennétek a helyemben?

2017. ápr. 11. 20:43
1 2
 11/20 Talapapa válasza:
80%
Rám volt barátnőm apja nyitott ránk miközben a lánya furulyázott és aznap mutatott be neki , túléled majd elmúlik :)
2017. ápr. 12. 04:12
 12/20 anonim ***** válasza:
71%

Ez akkora kamu mint a haz.

Ha az ocsike tegnap meselte el az ovistarsainak, honnan tudja mar a kerdezo apja-anyja, hogy az osszes ovistaes es szuleik tudjak mar es mindenki nagyon merges??? Talan korbetelefonaltak egymast a szulok?? Felhivtak a kerdezo apjat, meg az ovonot, hogy "a fiam meselte, hogy Kovacs Andriska batyja szexel ejszaka, ez felhaborito"?

Gondolkodjatok mar piciket es toroltessetek ezt a kamut!

2017. ápr. 12. 06:54
 13/20 anonim ***** válasza:
15%

Masreszt: hetkoznap ejjel mit keres a 16 eves iskolas gyereknel a baratnoje? Raadasul ejjel ernek haza?

Kerdezo: ha mar arrol fantazialsz, hogy szex kozben radnyitnak, legalabb ne szodd bele a 4 eves kistesodat (ha van egyaltalan) mert enyhen szolva gaz.....fantazialj arrol, hogy tengerparton szexeltek es egy ejjelior meglat. De miert pont egy ovodassal kukkoltatod magatokat?

2017. ápr. 12. 07:03
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Na és akkor?-úgy hangzik ez az egész mintha a gyerek előtt titkolni kéne hogy létezik nemi élet. Mi van akkor ha meglátta? Max nem érti. Az ő szintjén el lehet neki magyarázni. Rengeteg gyerek nyitott már rá a szüleire is, és nem âllt meg a fejlődésben miatta. Téged meg miért érdekel mit gondol egy csapat óvodás meg a szüleik? A te szüleidet sem értem miért téged bűntetnek ezért, pedig a kérdés alapján legalább 2-szer ők is csinâlták.
2017. ápr. 12. 10:41
 15/20 anonim ***** válasza:
64%
Utolso, olvasd mar el az elotted levo ket kommentet.....ne etesd a trollt.
2017. ápr. 12. 10:44
 16/20 anonim ***** válasza:
30%

EZ ANNYIRA CUKI😂😄😁😊!!!

Máskor jobban figyeljetek oda.

2017. ápr. 12. 11:28
 17/20 krisz996 ***** válasza:
56%
Ez nagyon nagy XD szerintem ülj le beszélgetni az öcséddel és mesélj neki a méhekröl meg virágokrol meg golyakrol
2017. ápr. 12. 17:09
 18/20 anonim ***** válasza:
44%
...igen, de komolyan mondom, egy óvodásnak se arról, hogy a gólya hozza, hanem hogy a gólya is csinálja. Persze a gyerek nyelvén magyarázz.
2017. ápr. 12. 22:35
 19/20 Mittudomain válasza:

Mintha a szülők szentek lennének és mindig kis angyalkák lettek volna :D Viszont amíg a kenyerüket eszed és a házukban laksz, addig az ő szabályaik szerint kell lenni..

Biológiailag már 10-12 évesen utódnemzésre lettünk programozva, ez ösztön szinten így van belénk kódolva. Más kérdés, hogy nem esünk egymásnak ösztönlényként :D De legyenek a szülők akármilyen konzervatívak, az ő hibájuk ha nem tartották meg idejében a felvilágosítást. Rád mérgesek, vagy valójában magukra? Esetleg ők is rosszalkodtak, hibáztak és ettől akarnak megóvni? Próbálj meg beszélni velük erről. 16 évesen az intim kapcsolat vagy legalábbis a vágyódás teljesen természetes.

2017. ápr. 15. 00:49
 20/20 anonim ***** válasza:
87%
Én vagyok a trolletető. Elolvastam. Az, hogy igaz vagy sem az a kérdező dolga. Ha neki attól jó, hogy feltesz egy kamu kérdést egy névtelen oldalon akkor legyen szép napja és örüljünk hogy boldoggá tettük a napját. Látom hogy több sebből vérzik ez a dolog, de az alapja, hogy rányitott az öccse és szégyelli még lehet igaz. A másik hogy nem érteném miért fantáziálna azon hogy egy 4 éves végignézi hogyan szexel. Az már elég beteg dolog lenne és egy másik kérdést vetne fel. Pont ezért naiv vagyok írtam egy általános választ arra hogy szerintem egyetlen családban sem kéne tabuként kezelni a szexet a 21. században. Lehet hogy a kérdés kamu viszont a válaszokból más is informálódhat
2017. ápr. 16. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!