Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek mennyire lennék...

Szerintetek mennyire lennék se. G. garc, ha nem tudnék szakmai verseny miatt ott lenni az öcsém ballagásán?

Figyelt kérdés

Én már egyetemista vagyok, ő most fog gimnáziumból ballagni.

Egy szakmai versenyen indulok, aminek még csak most lesz a kari fordulója, de a tanáraim szerint nagyon nagy esélyem van a győzelemre, ami egyet jelent azzal, hogy bejutok az országos döntőbe, ami sajnos pont egy napon kerül megrendezésre a ballagással. Sok pontot jelentene nekem egy ösztöndíjpályázaton (nagyon nagy összeg) - már csak az is, ha bejutok a döntőbe, de az öcsém kikötötte, ha nem megyek el a ballagására, akkor sosem fog velem szóbaállni.

Nem aggódom túl, lehet be sem jutok a döntőbe, de azért végigfutott már az agyamon, hogy mi lenne, ha..

2017. ápr. 8. 14:56
1 2
 11/15 Martin3410 ***** válasza:
91%
Verseny.
2017. ápr. 8. 17:18
 12/15 A kérdező kommentje:

Először is, köszönöm a sok választ, mindenkit felpontoztam!

Anyukám szerint a verseny, de ő nincs jóban a testvéremmel, apukám pedig nagyban hallgat.. Szerintem nem akarja, hogy elmenjek a versenyre, de nem meri ezt megmondani nekem.

Komolyabban persze még senkivel sem beszéltem erről, mert nem jutottam be a döntőbe még, csak a szüleinknek említettem. (Elváltak amúgy.)

2017. ápr. 8. 22:06
 13/15 anonim ***** válasza:
58%

Na és? Én meg a saját keresztlányom ballagásán nem voltam, mert 350 km-re dolgoztam éppen tőlük...

De az öcséd egy undorító féreg, ha ennyire nem érdekli a te jövőd. Adnék én az öcsémnek hisztit, ha ilyet meg merne tenni! Persze az én öcsém ettől intelligensebb, szóval... :D

2017. ápr. 8. 23:36
 14/15 anonim ***** válasza:
54%
Ja, az előbbi vagyok... engem nem szükséges "felpontozni", de baromira igazam van még akkor is, ha nyers a modorom. :D
2017. ápr. 8. 23:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha a szülők támogatnak, akkor hozzatok össze egy külön családi vacsit, mikor te is ott tudsz lenni. A plusz ünneplés biztos nem lesz az öcséd hátrányára.

Nekem anno a ballagásom a 18. születésnapommal esett egybe, és a(z egyik) családi ünneplés majdnem egy hónappal később volt (szintén elvált szülők okán). Semmivel nem csökkentette a dolog fényét. :)

2017. ápr. 11. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!