Jogosan "utál" a bátyám? 17L
Figyelt kérdés
A bátyám 19 éves, 2 hónapja együtt vagyok egy régebbi barátjával. Eddig titkoltam mert sejtettem hogy kiakadna, de kiderült és elhordott minden hülye k*rvának, holott sosem beszélt velem így. Olyanok voltunk mint két legjobb barát, de 1 hete kerül a házban is, nem szól hozzám. Ha mégis akkor is csak csúnya szavakat és megvetést kapok tőle. Hogy tudnám megbeszélni vele? Vagy soha többé nem lesz már olyan a kapcsolatunk mint azelőtt?2017. márc. 12. 11:36
11/13 anonim válasza:
Hat az én hugom nem ilyen agyhalott ,hogy egy drogosal összejön! Gratulálok neked,a bátyád helyében én is igy reagálnék! De szerencsere mint mondtam,az én tesóm nem ilyen!:)
12/13 anonim válasza:
Jót akar neked mert félt tőlle és mivel szeret téged nem meri a szemedbe mondani azt hogy hagyd ott az embert nehogy túlreagáld a dolgot és egy életre megutáld a báttyád így inkább dühében mond ezt azt csak nem gondolja komolyan csak hogy ezt őse tudja hogy amit kimond azt nem komolyan mondja
Kettesben beszélj vele őszintén harag nélkűl.
13/13 anonim válasza:
Nem esik le hogy csak segíteni akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!