Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy lehetnek testvéreim...

Hogy lehetnek testvéreim ennyire alattomosak?

Figyelt kérdés

17/F vagyok és van 2 bátyám, akik egyfolytában azt hangoztatják, hogy egy semmirekellő vagyok, a jegyeim semmire nem jók (pedig jelenleg a legrosszabb jegyem hármas, de az is olyan tantárgyból, amiből nem kell érettségizni, így nem fordítok rá nagy figyelmet), illetve apának van egy vállalkozása és én ebben is ki fogok lógni a sorból, mivel egy rakás szerencsétlenség vagyok és csak szégyent hoznék rájuk.

Nem velünk élnek már, de ha esetleg itt járnak, megjátsszák, hogy mennyire jóban vagyunk. Konkrétan elvárják, hogy mindig kiemelkedő legyek mindenhol és ha hibát vétek, egy senki vagyok.

Sosem értettem, mire jó, ha a legkisebb testvért semmibe veszik. Vagyis nyilván nem mindenhol van így, csak ezt a saját bőrömön így tapasztaltam. Kiskorom óta ez megy és mit meg nem adnék azért, hogy ez megváltozzon, de már nyilván nem fog vagy csak nagyon nehezen.

2017. márc. 4. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Igy nyilvánul meg a féltékenység. Hogy gonosznak veled es igy viselkednek. Próbálj meg nem foglalkozni velük.
2017. márc. 4. 09:04
 2/6 Martin3410 ***** válasza:
Az a legjobb ha nem foglalkozol velük.
2017. márc. 4. 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:
most mire szeretnél választ kapni? igen, a tesóid nagyképűek, nem kell velük foglalkozni, vagy húzz be nekik egy nagyot, amikor szóra nyitják a pofájukat. majd ha nagy leszel, elköltözöl és nem kell velük tartani a kapcsolatot
2017. márc. 4. 11:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Szard le őket, otthon úgyis csak látogatáskor kell elviselned, de akkor se muszáj kimenni.

Majd ha végzel az iskolában, és viszed valamire, normális állásod lesz, nem mondhatják, hogy semmirekellő vagy.

2017. márc. 4. 11:49
 5/6 anonim ***** válasza:
48%
Ez egy nagy zagyvaság! Te tudod mit jelent az a szó, hogy alattomos? Mire vársz választ? A testvéreid elköltöztek, és nincs velük szoros kapcsolatod. Ennyi.
2017. márc. 4. 17:36
 6/6 anonim válasza:
Próbáld meg velük megbeszélni! Ha már a szüleitek nem lesznek, csak egymásra számíthattok majd igazán, így jobb ha az ember fia jóban van a testvéreivel.
2017. márc. 4. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!