Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha összevesztem vele?

Mit tegyek ha összevesztem vele?

Figyelt kérdés

A báttyám már nem velünk él de nagyon jó kapcsolatunk volt. Egészen tegnap estig... Mindig irogattunk de megharagudott mert nem volt kedvem beszélni meg mikor beteg voltam aggódott de sose mondtam semmit meg nem válaszoltam mert átaludtam a napokat.

De nem is ez a lényeg. A lényeg az hogy azt mondta ha ennyit érek meki nem akar látni... Nem lakik messze de egyedül nem engednek el hozzá szüleimmel meg nem mehetek el mert nem igazán akarnak utazni. Azt várják hogy ő jöljön.

Hogy békülhetnék ki vele?

(Nem igaz az hogy majd megbocsájt mert nagyon makacs természet. Magától sose bocsájtot meg. Kiskorunk ótaígy van)

15L(én) 19F(báttyám)

2017. febr. 24. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Ő is eltúlozta a dolgokat! Egyből nem akar látni?!

Meséld el a szüleidnek!

2017. febr. 24. 23:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy a bátyámmal nem olyan jó a kapcsolatuk ezért is nemmennek ők és ezért költözött el ilyen hamar a testvérem. Őket nem érdekli hogy nekem milyen kapcsolatom lesz vele... Meg úgy eleve milyen kapcsolatom van másokkal. Az se érdekli őket.

Tehát annyi lenne a válasz hogy ,,oké majd kibékültök biztosan"

2017. febr. 25. 00:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Mondd meg, hogy beteg voltál és aludtál, nem a gép előtt ülsz olyankor. Ha ennyire hülye, hogy nem érti, nem kell neki könyörögni.
2017. febr. 25. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!