Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy lehetne erre megoldást...

Hogy lehetne erre megoldást találni?

Figyelt kérdés

Folyamatosan sérteget a családom, de legfőbbkép a tesóm.

Én egyetemre járok, ő már dolgozni. A héten nem kellett menjek órákra, szóval itthon vagyok, pihenek.

Tesómnak minden nap külön van főzve. Persze senki nem eszi azt, amit ő, ezért apunak is van egy másik féle főzve. Ezzel nincs is gond, de amit én szeretnék enni, az sosincs főzve, csak akkor ha tesóm és apám is kedveli.

A lényeg, hogy amikor ezt megjegyeztem, akkor a tesóm rögtön azzal jön, hogy minek neked enni, egész nap semmit nem csinálsz, ha csinálok magamnak valamit jaj de undorító, gusztustalan.

Meg azt teszik sokszor hozzá, hogy meg se érdemlem, hogy egyek... annyira rosszul esik, hogy lekezelnek azért, mert egyetemista vagyok, és nem mentem el 12.után dolgozni.

Ha hétvégén hazajövök akkor is kezdik a szivatást. Tudjàk, hogy érzékenyen érint, ha ilyesmiket mondanak, de csak csinálják.

Ha összegyűjtök kis pénzt, amiből rendelek magamnak valamit rögtön tesóm és mindenki addig macerál, míg mindenkinek mindent meg nem mutatok.

Azt hiszik, hogy egész nap semmit nem csinálok, az egyetemi lét tiszta hawaii.

2017. febr. 15. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte leszek veled, a rosszindulaton segíteni nem lehet. A legjobb amit tehetsz, ha független maradsz tőlük, éled a saját életed, esetleg keresel valamilyen munkát a suli mellett és elköltözöl tőlük. Ott azt csinálhatsz, azt ehetsz amit te akarsz és senki nem fog téged bántani ezért vagy azért. Tudom, milyen egy rossz környezetben, ezért írtam azt tanácsként amit. 24/N
2017. febr. 15. 15:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szükséges, akkor ne járj haza. Csak havonta egyszer. És nem kell azon rágnod magad, hogy baszogassanak. Amúgy meg enged el magad mellett.
2017. febr. 15. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A legszomorúbb, amikor az embert a családtagjai bántják. Gondolom, már elmondtad nkik, mennyire bánt a viselkedésük. Ha nem tudnak kibújni a bőrükből, tartsd magad távol tőlük!
2017. febr. 15. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A családtagjaid ha például azért sértegetnek mert ők Hawaii-nak látják az életed, akkor fokozd a mérgüket és játszd el hogy mégnagyobb Hawaii az életed mint hitték. Ez nekem mindig bevált ha piszkálnak valamivel. Vagyis az hogy még fokozok is azon amivel sértegetnek. A sértegetőim el szoktak tűnni az életemből és lehet hogy a sértegető családtagjaid mennek albérletbe vagy egy részük. De ha teljesülne a céljuk a sértegetéssel és mondjuk sokat dolgozó emberré válnál akkor újabb sértegetési okot találnának ki.
2017. febr. 15. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
20%
Gondolom, most hogy otthon vagy, te tartod rendben a házat, főzöl, bevásárolsz igaz? Amúgy meg diákmelózol, és nem minden nyűgödre a szüleidtől kunyerálsz?
2017. febr. 15. 15:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én megkérdezném tőlük azt is hogy mi a véleményük Adynak a Nekünk Mohács kell c. verséről. Megkérdezném hogy szerintük egyes emberek miért csak akkor hajlandóak a normális társadalmi és családi együttlétre ha súlyos kínok gyötrik. Mert valahogy tényleg úgy van ám ahogy az a vers szól. A családtagjaidnak is hiányzik egy kis túlóra meg hasonlók. Ja meg a házi munka is, amit elvégzel helyettük.
2017. febr. 15. 15:38
 7/8 anonim ***** válasza:
20%
Utolsó, a kérdező sehol se írta hogy otthon bármit is csinálna. Szerintem örülj hogy fizetik az egyetemed. Gondolom a bátyád ad haza pénzt és nem csak elvisz mint te.
2017. febr. 15. 15:58
 8/8 anonim ***** válasza:
25%
Én egy nagy pofonnal díjaznám. Ne félj legközelebb nem ugatna... Főleg a kajárol. Ez a legundorítóbb.
2017. febr. 15. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!