Hogy lehetne erre megoldást találni?
Folyamatosan sérteget a családom, de legfőbbkép a tesóm.
Én egyetemre járok, ő már dolgozni. A héten nem kellett menjek órákra, szóval itthon vagyok, pihenek.
Tesómnak minden nap külön van főzve. Persze senki nem eszi azt, amit ő, ezért apunak is van egy másik féle főzve. Ezzel nincs is gond, de amit én szeretnék enni, az sosincs főzve, csak akkor ha tesóm és apám is kedveli.
A lényeg, hogy amikor ezt megjegyeztem, akkor a tesóm rögtön azzal jön, hogy minek neked enni, egész nap semmit nem csinálsz, ha csinálok magamnak valamit jaj de undorító, gusztustalan.
Meg azt teszik sokszor hozzá, hogy meg se érdemlem, hogy egyek... annyira rosszul esik, hogy lekezelnek azért, mert egyetemista vagyok, és nem mentem el 12.után dolgozni.
Ha hétvégén hazajövök akkor is kezdik a szivatást. Tudjàk, hogy érzékenyen érint, ha ilyesmiket mondanak, de csak csinálják.
Ha összegyűjtök kis pénzt, amiből rendelek magamnak valamit rögtön tesóm és mindenki addig macerál, míg mindenkinek mindent meg nem mutatok.
Azt hiszik, hogy egész nap semmit nem csinálok, az egyetemi lét tiszta hawaii.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!