Te elmennél úgy szilveszterezni a testvéreiddel, mint a társaság nyilvánvaló 3. kereke?
Figyelt kérdés
Az van, hogy az öcsém és a bátyám, olyan lányokkal jöttek össze, akik szintén testvérek, tehát ők négyen jól érzik magukat egymás társaságában,
de mivel én csak 3.(5.) kerék vagyok ebben a társaságban, én nem, sőt kifejezetten kellemetlen néha, és inkább menekülök az efféle szituációktól, most is meg vagyok hívva szilveszterezni, de inkább kitalálok valamit, vagy beszélek velük
megbántani viszont nem akarnak, ezért vagyok egyáltalán meginvitálva
mit tennél egy ilyen szituációban?
2016. dec. 29. 21:35
11/11 anonim válasza:
Menj el, ha úgy érzed, hogy jól fogod érezni magad. Aztán ha rossz lesz, akkor majd eljössz onnan, és és ezentúl kihagyod az ilyen alkalmakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!