Ez molesztálásnak minősül vagy pedofíliának vagy minek?
Van, aki ennyi idősen már maszturbál... még ha kezdetleges módszerekkel is.
Nekem is volt egy barátnőm, aki 6-7 éves korunkban behúzott az asztal alá, hogy mutassam meg neki a nunimat, mert ő is megmutatta egy kislánynak az oviban. (Nyilván nem tettem. :D )
Sőt, voltak, akik az oviban szexet játszottak, holott azt sem tudták, mit jelent igazából, pláne, hogy hogyan kell csinálni. Az egyik ráfeküdt a másikra és lefogta, mint a kutyák.
A fiúk meg pl. a wcben rendszeresen meglesték egymás kukiját és utána lelkesen mesélték nekünk lányoknak, hogy épp kinek húzták le a gatyáját.
Az én tesóimnak, unokatesóimnak is voltak hasonló hülye megnyilvánulásai. A kisebb testvér felé pedig normális az agresszió.
Nyilván nem lehetnek tiszta emlékeid 4 éves korodból. Most sem lehetsz több 14-15-nél, ha ilyet kérdezel. Majd ha egyszer lesz igazi szexuális élményed, akkor rájössz, mi az a csókolgatás, és nem beszélsz ilyen hülyeségeket. Különben is, hogy gondolhatod a saját testvéredről, hogy 6 éves korában molesztált és szexuálisan megrontott volna téged? Hülye vagy?
Beszelj vele errol!
Amugy meg a hat evesek elegge tudjak, mi az a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!