Láttam a nővéremet melltartóban! Elkerekedett a szemem, és kellemes látvány volt. Nem akartam semmi rosszat! Ez beteges? Úgye ez még nem gáz?
Figyelt kérdés
2016. nov. 29. 17:31
11/18 anonim válasza:
Te jó ég,a saját testvéretekre feláll?
12/18 anonim 

válasza:

Mivel ifjú srácok cerkája akár a semmire is feláll pl. egy temetésen, még ez sem olyan vészes. Egyszerű fizikai reakció, no. De ha agyban is nőként tekintenek a nővérre, az már probléma.
13/18 anonim 

válasza:

A férfiak ilyenek. A fürdőruhás öltözet meg teljesen más látványt ad, mint egy fehérneműs. Nem kell szégyelned, megesik.
14/18 anonim 

válasza:

Különnemű testvérek úgy nőnek fel egymás mellett, hogy gyerekkoruktól fogva nem látják egymás lengén öltözött vagy ruhátlan testét kamaszkorukig ???
16/18 anonim 

válasza:

9,11: Nem te döntöd el, hogy mire áll fel...
Kérdező: Normális, de a fantáziálásnál tovább ne menj!
17/18 anonim 

válasza:

Nekem is állt már fel nővéremre amikor fürdőruhában láttam...hát ez van.
18/18 anonim 

válasza:

Nem beteges, és nem gáz! Kamaszkorban még a női biciklire is feláll, nem hogy a női testre, legyen az nővér, anya. Lépj túl rajta, és ne kezdj el fantáziálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!