Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Van két extra cuki uncsitesóm,...

Van két extra cuki uncsitesóm, és én szeretnék egy kistesót. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
apukám és anyukám most nincsenek eggyütt, igazából ösze se voltak házasodva,csak eggyütt éltek 5-6 évig.szerencsére jóban vannak,de csak mintha ismerősök lennének.én 12 éves vagyok ,és nagyon szeretnék egy kistesót.szerintetek hogy hozzam össze őket?bár nekem igazából féltesó is jó lenne,és anyámnak van is egy 1-2 éves kapcsolata,bár sima tesónak jobban örülnék.apától em nagyon lehet féltesóra számítani mert az utobbi 5 évben nem volt normál csaja.anyámnál már célozgattam rá és úgy látom hogy gondolkozik rajta .csak az a baj h anyukám pasija is elvált ,és van két 4-7 év közötti fia.anyukám az utóbbi időben úgy látom h gondolkodik rajta ,mert olyanokat kérdezett h pl.fiú vagy lány tesót szeretnék ,mg ilysmiket.szerintetek mit csináljak?melyik lenne a jobb ?a féltesó vagy normál?ha a normál ,mit csináljak ,h összejöjenek a szüleim?köszi a válaszokat!

2016. nov. 6. 10:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
22%

Nem rád tartozik ..na meg semmi bele szólásod sincs abba h legyen e tesod v sem! De amúgy 12 évesen illik tisztába lenne a jelentésekkel! Van édes testvér illetve féltestvér/mostoha testvér! Olyan nincs h normál testvér!

Mit csinálj,pl tanulj meg helyesen írni!

Telefonról, Tabletról gépről is lehet helyesen írni...

2017. febr. 18. 10:56
 22/23 anonim ***** válasza:
92%
Tok jo, gratulalok de a nyelvtanban majd ne te segits neki.
2017. febr. 18. 12:51
 23/23 A kérdező kommentje:
Több kommentet nem kerek sajna anyukam elvetelt ez csak elszomoritana
2017. márc. 14. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!