Van két extra cuki uncsitesóm, és én szeretnék egy kistesót. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
apukám és anyukám most nincsenek eggyütt, igazából ösze se voltak házasodva,csak eggyütt éltek 5-6 évig.szerencsére jóban vannak,de csak mintha ismerősök lennének.én 12 éves vagyok ,és nagyon szeretnék egy kistesót.szerintetek hogy hozzam össze őket?bár nekem igazából féltesó is jó lenne,és anyámnak van is egy 1-2 éves kapcsolata,bár sima tesónak jobban örülnék.apától em nagyon lehet féltesóra számítani mert az utobbi 5 évben nem volt normál csaja.anyámnál már célozgattam rá és úgy látom hogy gondolkozik rajta .csak az a baj h anyukám pasija is elvált ,és van két 4-7 év közötti fia.anyukám az utóbbi időben úgy látom h gondolkodik rajta ,mert olyanokat kérdezett h pl.fiú vagy lány tesót szeretnék ,mg ilysmiket.szerintetek mit csináljak?melyik lenne a jobb ?a féltesó vagy normál?ha a normál ,mit csináljak ,h összejöjenek a szüleim?köszi a válaszokat!2016. nov. 6. 10:44
21/23 anonim válasza:
Nem rád tartozik ..na meg semmi bele szólásod sincs abba h legyen e tesod v sem! De amúgy 12 évesen illik tisztába lenne a jelentésekkel! Van édes testvér illetve féltestvér/mostoha testvér! Olyan nincs h normál testvér!
Mit csinálj,pl tanulj meg helyesen írni!
Telefonról, Tabletról gépről is lehet helyesen írni...
22/23 anonim válasza:
Tok jo, gratulalok de a nyelvtanban majd ne te segits neki.
23/23 A kérdező kommentje:
Több kommentet nem kerek sajna anyukam elvetelt ez csak elszomoritana
2017. márc. 14. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!